Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Öğrencilerden öğretmene jest

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu 4-D Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Mürsel Bulut’a 24 Kasım dolayısıyla jest yaptılar.

ÖĞRETMENE JEST
24 Kasım Öğretmenler Günü tüm okullarda çeşitli törenlerle kutlandı. Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu’nda ise farklı bir etkinlik vardı. Okulun 4-D Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Mürsel Bulut’a jest yaptılar. Öğrenciler ve velileri aralarında Öğretmen Mürsel Bulut’a güzel bir anı olacak şekilde sürpriz yapma kararı aldılar. Öğrencilerden Deniz Akdeniz, Eylül S. Uluyüz, Eren B. Acar, Feyzanur Tut, Helia Dabaghian, Mohammed T. Karlog, Nuri S. Doğan, Umut Narin, Yiğit Balakiz Yusuf K. İşleyen isimli öğrenciler öğretmenlerine hem hediye ve hem de plaket verdiler.

SÜRPRİZ YAPTILAR
Velilerden Emine Narin, öğretmene yönelik yaptıkları jest konusunda bilgi verdi ve “24 Kasım’da herkes bir şeyler yapıyor. Biz farklı bir şey yapalım istedik. Veliler ve öğrencilerimizle aramızda böyle bir sürprize karar verdik. Öğretmenimiz Mürsel Bulut’un nezdinde tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz” dedi. Jest ve sürpriz karşısında duygulanan Öğretmen Mürsel Bulut, velilere ve öğrencilerine teşekkür ederek onlarla günün anısına resim çekindi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x