Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Öğretmenler Hırvatistan’da Eğitime Katıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yahşihan Şehit Mustafa Uğurelli Ortaokulu Hırvatistan’ın Varazdin kentinde mesleki eğitim faaliyetine katıldı.

HABER: YELİZ ERDEM

Şehit Mustafa Uğurelli Ortaokulu’ndan 5 öğretmen 15-19 Mayıs 2023 tarihlerinde Hırvatistan’ın Varazdin kentinde mesleki eğitim faaliyetine katıldı. Varazdin de  “III. Osnovna Skola Varazdin”” okulunu ziyaret eden öğretmenler projenin üçüncü hareketliliğini gerçekleştirmiş oldular. Varazdin de proje ortaklarından Portekiz ve İtalya birlikte toplamda 15 öğretmen birçok etkinliğe katıldılar ve müfredat dışı eğitimde iyi uygulama örneklerini tanıdılar.

Ev sahibi Hırvatistan koordinatörlüğünde ve Hırvatistan öğretmenler eşliğinde Kırıkkaleli öğretmenler açık hava eğitim öğretimde ölçme ve değerlendirme aşamaları ile açık hava eğitimin öğrenciler üzerindeki etkilerine dair eğitim faaliyetlerine katıldılar.

Projenin son aşaması olan Türkiye ayağı ise 4-8 eylül tarihinde Kırıkkale ilinde Şehit Mustafa Uğurelli ortaokulunda gerçekleştirilecek. Kırıkkale’de bir hafta boyunca İtalya, Portekiz ve Hırvatistan dan toplam 15 öğretmeni misafir edecekler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu