Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Öğretmenler, öğrencilere aşure ikram etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Osmangazi Anadolu Lisesi öğretmenleri Muharrem ayı vesilesiyle öğrencilerine aşure ikram ettiler.

 

600 ADET YAPILDI

Kırıkkale Osmangazi Anadolu Lisesi öğretmenleri Muharrem ayında farkındalık oluşturmak düşüncesiyle kendi imkanlarıyla yaptırdıkları aşureleri öğrencilerine ve okul personeline ikram ettiler. Malzemelerini temin ettikleri aşureyi okulun yatılı yemekhanesinde görevli yetenekli aşçılara yaptıran öğretmenler okulda farklı bir etkinliğe vesile oldular. 600 adet yaptırılan aşure ikramına Kırıkkale Osmangazi Anadolu Lisesi ailesinin yanı sıra komşu okullar Fen Lisesi, Yıldırım Beyazıt Lisesi ve İmam Hatip Lisesinden gelen idareci ve öğretmenler de iştirak ettiler.

 

ORTAK DEĞER

Kırıkkale Osmangazi Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Yeşilyurt etkinliğe vesile olan tüm idareci, öğretmen ve okul personeline teşekkür ederek; “Birlik beraberlik, toplumsal kaynaşma ve ortak değerlerimizin sembolü haline gelen aşure günümüzün okulumuz ve ilimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu