Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKırıkkaleManşet

Okudukları okulda öğretmen oldular

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eğitim ve öğretim alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Özel Gazi Koleji, geçmiş yıllarda bünyesinde eğitim alan öğrencilerine kucak açtı. Özel Gazi Koleji Kurucu Müdürü Mehmet Al, yetiştirdiği öğrencilerin bugün okulunda öğretmen olmasının gururunu yaşıyor.
ÖĞRENCİLERİNE KUCAK AÇTI
Kırıkkale’nin ilçe ve merkezinde çeşitli okullarda görev yapan ve sayısız öğrenci yetiştiren deneyimli eğitimcilerden Özel Gazi Koleji Kurucu Müdürü Mehmet Al, yetiştirdiği öğrencilerin bugün okulunda öğretmen olmasının gururunu yaşıyor. Eğitimlerini tamamlayarak öğretmen olan eski öğrencilerine kucak açan Al, “O yıllar çok güzeldi okulumuzun nice öğrencileri ülkemizin saygın yerlerinde görev almıştır.” dedi.
GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLDU
Al yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bazıları ile görüşüyoruz. Bazen de sokakta veya herhangi sosyal bir yerde karşılaşarak bana gelip elimi öpüp hocam ben sizin öğrencinizdim şimdi şu makamdayım veya şu firmanın sahibiyim diye söylüyorlar. İşte bu öğrencilerimde şimdi benim özel kurduğum okulda branş öğretmenliği yapan 2011 yılında gelen Halime Şen Matematik öğretmenimdir. 2012 yılında başlayan Çiğdem Atıl İngilizce öğretmenim, 2010 yılından beri bizimle çalışan Dilek Güven Erdoğan Sosyal Bilgiler öğretmeni.”
KENDİLERİYLE GURUR DUYUYORUM
“2015 yılında okulumuzu tercih eden Seda Çil Sınıf Öğretmenim ve son olarak 2011 yılından beri elbette yanımızda olması gereken minik kuşum kızım Zehra Al okulumuzun Bilişim Teknolojileri öğretmenliğini yaprak okulumuzun temel taşlarından birisi olmuşlardır. Kendileri ile gurur duyuyorum, okulumuzun eğitim öğretim kadrosuna güç verdiler, Allah yollarını açık etsin. Onlarda benim gibi veya herhangi bir eğitim gönüllüsü öğretmenlerimiz, müdürleri gibi öğrenciler yetiştirerek gurur duysunlar.” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu