Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

OKUYAN BİR NESİL İSTİYORUZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Genç Yazarlardan Saygılı’ya teşekkür ziyareti

Kırıkkale Belediyesi tarafından yaptırılan Kırıkkale Evleri içerisinde hizmet veren Genç Yazarlar Kitap ve Kahve Evi üyesi gençler kendilerine her türlü desteği veren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Kitap severleri ağırlayan Başkan Saygılı “Kırıkkale olarak, bilinçli, duyarlı, yetişmiş, okuyan, araştıran, yeniliklere açık dinamik bir nesil istiyoruz” ifadesini kullandı.

GENÇ YAZARLAR KİTAP VE KAHVE EVİ

Kitap okumak isteyen gençlerin uğrak yeri haline gelen, gençlere kitap okuma sevgisi aşılayan Genç Yazarlar Kitap ve Kahve Evi üyesi gençler kendilerine Kırıkkale Evleri içerisinde yer veren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik projeleri destek programı kapsamında desteklenen gençler kendilerine yer temini konusunda destek bulunan Başkan Saygılı’ya teşekkür ettiler. Genç Yazarlar Kitap ve Kahve Evinde çeşitli dil kursları, diksiyon, yazarlık, işaret dili, açık hava sinema, masal geceleri gibi etkinlikler ücretsiz olarak sunuluyor. Genç Yazarlar Kitap ve Kahve Evi üyeleri tüm Kırıkkale gençliğini evlerine beklediklerini söylediler.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Kırıkkale Evlerinde genç kardeşlerimize hizmet veren Genç Kalemler Kitap ve Kahve Evindeki kardeşlerimiz ziyaretimizde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kırıkkale olarak, değerlerine bağlı, bilinçli, duyarlı, yetişmiş, okuyan, araştıran, yeniliklere açık dinamik bir nesil istiyoruz. Bu konuda belediye olarak üzerimize ne düşüyor ise yerine getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz. Okuyan bir nesil ile geleceğe daha emin bakabiliriz. Gençlerimiz Genç Kalemler Kitap ve Kahve Evi gibi nezih ortamlarda kitap okumalarını, diğer gençlerimize de kitap sevgisi aşılamalarını bekliyoruz. Sizleri tebrik ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x