2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Önal: Oy Vereceğiz, Bu Düzeni Değiştireceğiz

Kırıkkale’yi sokak sokak gezerek vatandaşla kucaklaşan CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Önal, seçim öncesi Kırıkkalelinin nabzını tuttu. Minibüsçü esnafını ziyaret eden Önal, iktidar olduklarındaki hedeflerini anlattı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’yi sokak sokak gezerek vatandaşla kucaklaşan CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Önal, seçim öncesi Kırıkkalelinin nabzını tuttu. Minibüsçü esnafını ziyaret eden Önal, iktidar olduklarındaki hedeflerini anlattı.Ahmet Önal, “Kırıkkaleli hemşehrimizin 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na güveni tam. Vatandaşımız, ‘oy vereceğiz bu düzen değişecek’ diyor. 14 Mayıs’ta sandığa giderek, sandıklara sahip çıkarak, bu düzeni değiştireceğiz. Sandığa giderek çocuklarımız, torunlarımız için güzel bir gelecek kazanacağız. 14 Mayıs’tan sonra Türkiye’ye bahar gelecek, herkesin yüzü gülecek” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine sayılı günler kala saha çalışmalarına hız veren CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Ahmet Önal, yoğun programında Kırıkkale minibüsçü esnafını ziyaret etti. Ahmet Önal, esnafın, işçilerin talep ve sorunlarını dinledi. Her gittikleri yerde vatandaştan duydukları cümlenin “Oy vereceğiz bu düzen değişecek” olduğunu söyleyen Önal, “14 Mayıs’ta sandığa giderek, sandıklara sahip çıkarak, bu düzeni değiştireceğiz” dedi.

KIRIKKALELİLERİN KILIÇDAROĞLU’NA GÜVENİ TAM

Halkın artık kararını verdiğini ve bu düzeni değiştireceğini vurgulayan Önal, “Hemşehrilerimiz bizi görünce kucaklıyor, bağrına basıyor. Gösterilen bu ilgi, yüzlerdeki gülümseme ülkemize gelecek baharın müjdecisi. Kırıkkaleli hemşehrimizin 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na güveni tam. 14 Mayıs’ta sandığa gideceğiz. Burada hepimize çok büyük sorumluluk düşüyor. Sandıklara sahip çıkacağız. O sandıklarda çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği var. Sandığa sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmak, cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmak demek. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanımız olacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın. 14 Mayıs’tan sonra Türkiye’ye bahar gelecek, herkesin yüzü gülecek” diye konuştu.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x