Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Orhan Kılıç Aday Adaylığını Açıkladı

Kırıkkaleli İş İnsanı Orhan Kılıç, İYİ Parti’den Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli İş İnsanı Orhan Kılıç, İYİ Parti’den Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

KALABALIK KATILIM

Siyasetin hareketli partilerinden İYİ Parti’de aday adaylığı açıklamaları hız kazandı. Partinin güçlü isimlerinden E-İmzaTR Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, parti il binasında adaylık açıklamasını gerçekleştirdi. Kılıç’ın adaylık açıklamasına; İl Başkanı Yavuz Kuzucu, Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran, milletvekili aday adayları Bülent Altınışık, Zümrüt Savaş, İsmet Köksal, Betül Özdemir Eroğlu, ilçe başkanları ve kalabalık bir partili grubu katıldı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara ve geçtiğimiz günlerde vefat eden partinin kurucularından Şevket Özsoy’a rahmet dileyerek konuşmasına başlayan  Kılıç; ülkenin geldiği noktada İYİ Parti’ye olan ihtiyaca dikkat çekti.

AKŞENER ÖNDERLİĞİNDE 

5 yıllık parti olmasına karşılık İYİ Parti’nin iktidar gücü elde etmeden  ülkenin kaderine önemli ölçüde katkı sağladını belirten Kılıç “Partimiz Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde millet ittifakının temel taşı konumunda olup, güçlü bir Türkiye’nin inşaasında omurga görevini üstlenmiştir. Bugün gördüğümüz tabloda partimizin iktidara  yürüdüğü açık ve nettir. Bende bu tarihi süreçte Sayın Akşener’e  yol arkadaşı ve Kırıkkale’nin hemşehrilerimize Ankara’da seslerini duyuracak bir vekil olmak için adaylığımı açıklıyorum’ dedi. Kuzucu’da Kılıç’a başarılar diledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x