Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetYaşam

Orijinal tat, hızlı servis!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AYVALIK TOSTU’NUN ÖZEL VE ORİJİNAL TADI HANZADE BÖREK CAFE’DE

Kırıkkale Ayvalık Tostu’nun orijinal tadı ile Hanzade Börek Cafe sayesinde tanıştı. Ayvalık Tostu 24 çeşidi ile Hanzade Börek Cafe’de…

 

BÜYÜK İLGİ

Hanzade Börek Cafe, Ayvalık Tostu’nun Kırıkkale’deki adresi oldu. Hanzade Börek Cafe’de ekmeğinden, malzemesine titizlikle ve özelliklerine uygun bir şekilde servis edilen Ayvalık Tostu, kısa sürede Kırıkkalelilerin büyük ilgisini topladı. Ayvalık Tostu’nun tüm çeşitlerini isteğe göre hazırladıklarını ifade eden İşletme Sahibi Sedat Şahin, özellikle paket servise büyük ilgi gösterildiğini vurguladı.

 

YÜZDE YÜZ DOĞAL EKMEKOrijinal tat, hızlı servis! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Ayvalık Tostu’nu diğer tostlardan ayıran bir çok özelliğin olduğunu söyleyen Şahin, ekmeğinin yüzde yüz doğal olmasına vurgu yaptı. Şahin, “Ayvalık Tostu’nun bu kadar farklı ve tercih edilebilir olmasının en önemli sebebi, şüphesiz özel olarak üretilen ekmeğidir. Hiçbir katkı maddesi konulmadan tamamen yüzde 100 doğal üretilen Ayvalık Tost Ekmeği, özel formülü, kokusu ve görünüş şekliyle diğer tost ekmeklerinden hissedilir farklılıklar göstermektedir. Öte yandan tüketicinin sağlığını her şeyin önünde tutan özellikleri ile tüm gıda sertifikaları almış modern ve sağlıklı tesislerde üretilen tost ekmekleri Ayvalık Tostu’nun en önemli özelliğidir” dedi.

 

24 ÇEŞİT

Şahin, Ayvalık Tostu çeşitlerini şöyle sıraladı; “Ayvalık Klasikler (Karışık, kaşarlı sucuklu, kaşarlı, sucuklu, mega karışık, süper karışık, mega süper karışık), Ayvalık Özel Tostlar (Kavurmalı, Pastırmalı, Jambonlu, Beyaz Peynirli, Ayvalık Shinitzel Pane), Ayvalık Burgerler (Hamburger, cheese burger, köfteli burger), Ayvalık Çikolatalı Tostlar (Çikolatalı, çikolotalı meyveli)”

 

PAKET SERVİS

Şahin ayrıca Ayvalık Tostu’na özel menüleri olduğunu da sözlerine ekleyerek, menülerde içecek ve patates cipsinin de yer aldığını söyledi. Şahin paket servis tercih edenlerin 333 32 80 numaları sabit hattan sipariş vereceklerini ifade etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu