Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Oto Ekspertiz Raporu Nedir?

Oto ekspertiz hizmeti ile ikinci el olarak satışa çıkacak olan bir araç detaylı bir şekilde incelememektedir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Oto ekspertiz hizmeti ile ikinci el olarak satışa çıkacak olan bir araç detaylı bir şekilde incelememektedir. Bu alanda her zaman uzman ve deneyimli bir ekip ile birlikte yüksek teknolojik ekipmanlar kullanılmaktadır.  Aracın iç ve dış kontrolleri yapıldıktan sonra bir rapor oluşturulur. Bu raporda aracın daha önce bir kazaya karışıp karışmadığı, karıştıysa almış olduğu hasarların enler olduğu ile birlikte bugün ne durumda olduğu konusunda detaylı bilgilendirmeler yer alır.

Bu münferit detaylara ek olarak, değerlendirme, aracın değiştirilen veya kaza sonucu oluşan noktalarını detaylı olarak raporlar. Değerlendirme süreci çeşitli alanlarda kullanılan bir süreçtir. Pendik Otoekspertiz sitesinden Pendik oto ekspertiz raporu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Oto Ekspertiz Raporu Süresi Var Mıdır?

Otomatik değerlendirme raporlarının belirli bir geçerlilik süresi yoktur. Ancak aktif olarak kullanılan ve kilometre kat eden bir aracın en güncel eksper raporunu baz almanızda her zaman fayda olacaktır. Bir araç satmadan veya satın almadan önce bu rapora ihtiyacınız vardır. Bu sayede araç daha hızlı satılacaktır. Ayrıca aracı satın alan kişiye güven raporu olarak sunulur. Kaynarca oto ekspertiz bünyesinde en güvenli oto ekspertiz raporlarına ulaşabilirsiniz.

Otomatik değerlendirme raporlarının belirli bir geçerlilik süresi yoktur ancak her zaman güncel olmaları önemlidir. Aracı derecelendirmenin yanı sıra tramer talebinde de bulunabilirsiniz. Bu sorgu sayesinde araca ait tüm sigorta bilgileri veri olarak kaydedilir.  İkinci el arabalar hakkında birçok bilgi vardır. Temiz, hasarsız veya nadiren kullanılmış araçlar şeklinde sınıflandırılır.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x