Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Oyuncu ve Yazar Aslı Sevi, Usta-Öğrenci Buluşmaları’na Konuk Oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü tarafından düzenlenen; görsel medya, sinema ve tiyatro alanında sahne önünde veya prodüksiyon hizmetleri aşamasında kariyer planları olan öğrencilerimizle sektörün tecrübeli isimlerinin bir araya geldiği Usta-Öğrenci Buluşmaları’na oyuncu ve yazar Aslı Sevi konuk oldu.

HABER: TAHİR ERDEM

Öğr. Gör. Göksun Ünlü moderatörlüğünde yapılan çevrimiçi söyleşiye akademik ve idari personeller ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Küçük yaşlardan itibaren müzik ve tiyatro eğitimi alan Aslı Sevi, öğrencilerle mesleki tecrübelerini paylaştı. Ayrıca iletişim fakültesi mezunu da olan Aslı Sevi, mezun olduktan sonra öğrencilerin sektörde daha rahat iş bulabilme ve sektörde hangi konularda uzmanlaşabilecekleri gibi konularda da tavsiyelerde bulundu.

Aslı Sevi’nin katılımcıların sorularını cevaplaması ile devam eden söyleşi sonunda Moderatör Öğr. Gör. Göksun Ünlü, Aslı Sevi’ye katılımları ve verdiği değerli bilgiler sebebiyle teşekkür etti.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu