Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Özel Gazi İtalya’da

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eylül ayından bu yana yabancı dil zümresi gerçekleştiren Özel Gazi Koleji, “Doğanın Özgürlüğü” adlı etwinning projesi kapsamında İtalya’nın Foggia şehrine gitti.

 

Türkiye, Yunanistan, İspanya ve İtalya’nın ortaklaşa yaptıkları bu projede doğa ve çevre problemlerinin tespit ve çözümünde en önemli unsur olan yerel farkındalığın ve gençlerin mücadele kapasitesinin geliştirilmesi hedefleniyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Mehmet Al, “Amacımız  ülkemizde ve özellikle şehrimizde doğal kaynakları ve insan yaşamını tehdit eden etkenleri ortaya çıkarmak, çevre politikaları üretmektir”dedi.

 

GÖNÜLLÜ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Al, “Öğrencilerimizin doğa bilincinin yükselmesine katkıda bulunmaktır diyerek konuşmalarına şöyle devam etti: “Öğrencilerimizin yaşadıkları çevrenin sorunlarına karşı duyarlılığını artırmak için çalışmalar gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Onların sorunların çözümünde aktif rol almak için harekete geçebilen ve bu doğrultuda gönüllü çalışmalar organize edebilen, ekolojik bakış açısına sahip bireyler olmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz”ifadesin bulundu.

 

 

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x