EğitimGündemKırıkkaleManşet

Özel okullardan birliktelik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Çözüm Kolejinin ev sahipliğin de Altundal Düğün Sarayında yapılan toplantıda, Kırıkkale de Eğitim ve Öğretimin geleceği üzerine önemli kararlar alındı.

HER TÜRLÜ ZEMİN HAZIRLANIYOR

Geleceğin mimarı olacak öğrencilerimizin eğitim kalitesini artıracak, Velilerin üzerinde ki gelecek kaygısını ortadan kaldıracak yol haritaları üzerinde, Kırıkkale Özel Eğitim Kurumlarının ortak kararlarla belirleyici olması Velileri sevindirdi. Milli bir dava önemi taşıyan Eğitim sistemimizin temel sorunları, Eğitim kalitesinin standartların üzerine çıkartılması zorunluluğu gibi hayati kararların alındığı bu toplantıda, Özel Okul Müdür ve Kurucularının yaşadıkları heyecanlar gözlerden kaçmadı. 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılını proje yılı ilan eden Özel Okullar, Ülke Eğitim sisteminde yön belirleyici olmak istediklerini, bunun için de gerek fiziki gerekse kaliteli Eğitim yuvaları ile, öğrenciler için her türlü zemini sağlayacaklarını bildirdiler.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x