Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinKırıkkaleManşetSiyaset

Öztürk Hedeflerimize Kırıkkale’den başlatalım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekilliği aday adaylığının son gününde Abdullah Öztürk’te parti binasında adaylığını açıkladı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen aday adayı başvurundan partililer Öztürk’e yoğu ilgi gösterdi. Öztürk yapmış olduğu konuşmasında “Partimiz AK Partinin 2023 Hedefine bir kutlu, ihlaslı bayrakta buradan Kırıkkalemiz den açalım. Bir olalım ,iri olalım,diri olalım Düsturu için,Yaradan dan ötürü,Yara dana hizmet için ,2015 Haziran seçimlerinde Kırıkkale Milletvekili aday adayıyım’’dedi.


Öztürk Hedeflerimize Kırıkkale’den başlatalım - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriÖztürk adam gibi adam 

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay yaptığı konuşmasında “Kurulduğu günden bu yana kadar oyunu her girdiği seçimde artırarak ve oyunu artırmasıyla birlikte hizmetlerini artırarak bizlerin ve halkın teveccühünü kazanmış AK Parti’ye gönül vermiş dava arkadaşlarım. İlk günlerde başta milletvekili aday adaylığıyla ilgili müracaat eden arkadaşlarımızdan şöyle bir değerlendirmelerimizi yapmıştık, 20 ‘i geçmez diyorduk. Ama bugün 35’i geçtik. Bu demektir ki AK Parti’ye teveccüh artarak devam ediyor demektir. AK Parti’ye müracaat eden aday adayı arkadaşlarımızın coşkusu heyecanı ve aday adayı ile gelen arkadaşlarımızın destekleri ve coşkuları gözleniyor ki Haziran’da yapılacak olan seçimleri inşallah AK Parti 3 milletvekili alacaktır. Çok önem ve değer verdiğim ve yönetim kurulu olarak birlikte AK Partiye hizmet ettiğim Abdullah bey Kırıkkale’li hemşerilerimizin sevgisini saygısını kazanmış, Keskin’de çok önemli bir şahsiyet, AK Parti kurulduğu günden bu yana kadar AK Parti davasına hizmet etmiş, ve bundan sonrada devam etmeye çalışacaktır. Öztürk Hedeflerimize Kırıkkale’den başlatalım - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDava arkadaşlarım AK Partiye müracaat eden milletvekili aday adaylarımız her hangi bir koltuğu doldurmak için değil AK Parti davasına ve Kırıkkale’ye daha iyi hizmet etmek için aday adaylığı başvurusunda hepsi birbirinden değerli hepsi birbirinden heyecanlı bu davanın coşkusunu kalplerinde yaşıyorlar. Abdullah bey daha öncede teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev almış en son Haziran ayında bugün ki cumhurbaşkanımızın huzuruna beraber çıktık. Kendiside başbakanımızın huzuruna çıkan 3 il başkanından bir tanesiydi. Abdullah bey milletvekili adayı olursa Kırıkkale’li hemşerimize elinden gelen bütün gayreti gösterecek. Adam gibi bir destek vermek. Abdullah bey adam gibi adamdır. ‘’şeklinde konuştu.
 
Öztürk Hedeflerimize Kırıkkale’den başlatalım - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriNeden ak parti
Kırıkkale Milletvekili aday adayı Abdullah Öztürk ise “Türkiye Cumhuriyeti siyasal kadroları ve insanları, Söğütten Anadolu’ya,Osman bey’den Dünya Lideri sıfatıyla bizleri onurlandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la 1000 yıllık şanlı tarihimizin çeşitli evrelerinde büyük acılarla yoğrulmuş Anadolu’ nun destan yazan kahramanlıkların bir öyküsünün devamı olarak gördüğüm ve mensubu olmaktan onur duyduğum AK Partinin Türkiye’nin kronikleşmiş sorunlarına çözüm üreten bir parti olduğu için AK Parti! Yüzyıllardır kardeşçe yaşamış ,Anadolu insanının kardeş kavgasına son verecek olması için AK Parti. “Partimizin kazanması Önemli değil, önemli olan halkımızın kazanmasıdır” diyen bir liderimiz olduğu için AK Parti. “Karanlıkları aydınlığa çıkarmak herkes için ileri demokrasi hedefi” koyduğu için AK Parti. “Kimsesizlerin kimi olduğu, sessizlerin sesi olduğu için” AK Parti. Ve ben bugün huzurlarınızda Milletimi temsil etmek üzere aday adayı olduğumu ilan ediyorum. Partimle, liderimle ak kadrolara güvendiğim için bu gemiyi 2023 hedefine taşıyacağı için AK Parti diyorum. Sosyal ve ticari yaşamı hareketlendirmek, sosyal ve ticari hayattan edindiğim bilgileri, halkın sorunlarını en kutsal çatının altına getirmek için adayım. Sessiz yığınların sesi olabilmek, kimsesizlere kim olabilmek için, ileri demokrasiyi 77 milyona yaşatmak için, çözüm üreten bir anlayışı temsil etmek için adayım. “Fani dünyada insanlara faydalı olabilmek ama, bu hizmetlerle yaşamımı taçlandırmak adına adayım.’’diye konuştu.
 
Öztürk Hedeflerimize Kırıkkale’den başlatalım - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriAllah yar ve yardımcımız olsun
Öztürk “Özlediğimiz, uğruna çalıştığımız hedeflerimizden bir kaçını sizlere sıraladım.Bu toplumda halka hizmeti hakka hizmet anlayışıyla, Dini motifleri olan AK Parti kadrolarının güçlü bir sivil toplum örgütünün adıdır 2023. Bugün sizlerin desteğiyle, sizleri temsil etmek üzere vicdani sorumluluğumun gereğini yerine getirmek için işte ben buradayım. Üzerime yükleyeceğiniz görevi layık-i ile yapmak ve öncelikle Rabbimin rızasına talip bir kardeşiniz olarak; Gönül desteğinizi ve duanızı istiyorum…Gelin canlar, Bir olalım. ele verelim,gönüllerimizi birleştirip bir kalple; Partimiz AK Partinin 2023 Hedefine bir kutlu,ihlaslı bayrakta buradan Kırıkkale mizden açalım. Bir olalım ,iri olalım,diri olalım Düsturu için,Yaradan dan ötürü ,Yara dılana hizmet için ,2015 Haziran seçimlerinde Kırıkkale Milletvekili aday adayıyım.Omuzlarıma yükleyeceğiniz Hizmet ile beraberce bir Kervan olalım.Allah yar ve yardımcımız olsun. “Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler” sözüyle toplantımıza teşrif edip, Dua ve destekleriyle yanımızda yer alan tüm kardeşlerime en derin sevgi,saygı ve şükranlarımı sunarım. Sağ olun, var olun, Allah’ a emanet olun’’dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu