Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Personele şiddetle mücadele eğitimi verildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü personeline kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında eğitim verildi.

 

BİLİNÇLENDİRME YAPILIYOR

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Rukiye Eryılmaz ve Psikolog Selda Usul Ergörün tarafından kadına yönelik şiddet konusunda verilen hizmetlerin kalitesinin iyileştirilmesi, hizmet sunanların bilgi, beceri ve davranışlarının gelişmesini sağlamak, şiddet ile mücadele eden kamu çalışanlarının bilinçlendirmek amacı ile Kırıkkale Bilim, Sanayi, Teknoloji Müdürlüğü personeline  “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” kapsamına eğitim verildi.

 

HEPİMİZİN ORTAK SORUMLULUĞU

Bilim,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, kadının toplumdaki önemine değinerek, şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını, kadına şiddet konusunda eğitimin önemine vurgu yaptı. Eylem planı çerçevesinde Kadına Yönelik Şiddetle mücadele eğitimleri Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Rukiye Eryılmaz “Kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasal yaşamdaki konumlarını güçlendirmek hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x