Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Petrol-İş’de, Yeni Başkan Doğan

Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi, 14. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kurulda yapılan seçimle Petrol-İş Sendikası’nın yeni başkanı Mehmet Doğan oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi, 14. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kurulda yapılan seçimle Petrol-İş Sendikası’nın yeni başkanı Mehmet Doğan oldu.

BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ

Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi, 14. Olağan Genel Kuruluna gitti. Toplantıya, Petlas, Tüpraş, MKE Barut, Botaş, Botaş-Bil iş yerlerinden seçilen delegeler katıldı. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen genel kurul, bir de seçime sahne oldu. 199 delegenin oy kullandığı seçimde Petlas Delegesi Mehmet Doğan 177 oy alarak, Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şubesinin yeni başkanı oldu.1 Eylül 2022 Cumartesi günü yapılan Petrol-İş Sendika’mızın Kırıkkale Şubesi’nin 14. Olağan Genel Kurulunda şahsıma ve arkadaşlarıma gösterdiğiniz teveccüh ve desteğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Yönetimi oylarınızla belirleyerek bizi bu görevlere uygun gördünüz! Zor bir süreçten geçtik, adım adım bu zorlu süreçleri sizlerle beraber kolaylıkla geçtik. Yeni dönemde sizin bu güven ve ilginize layık bir şekilde  ben ve yönetimimiz olarak elimizden gelen çalışmayı en üst düzeyde yapacağımızın sözünü vererek, bugünden itibaren çalışmalarımıza başlayarak sizlere layık olmaya çalışacağız! Tek gayemiz işçinin birliği, refahı ve huzuru olacaktır. Sağlıkla kalın. Birleşe birleşe kazanacağız!

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x