Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Polis-halk el ele

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, bir taraftan 10 Nisan Polis haftası etkinlikleri hakkında bilgi vermek, diğer taraftan gazetelerin birleşmesi dolayısıyla gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Müdür Çorumlu “Halkımız ve polis tarihte olmadığı kadar el ele kenetlenmiş durumda” diye konuştu.

BİRLİKTELİK HAYIRLI OLSUN
İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet, Genel Yayın Yönetmeni Niyazi Yüksel, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erkoç ile bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü Çorumlu, gazetelerin oluşturduğu birlikteliğin camiaya hayırlı olması temennisinde bulundu. Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu söyleyen Müdür Çorumlu, “Gazeteciler ciddi bir özveriyle mesleklerini yapıyor, biz de Emniyet Müdürlüğü adına oluşturulan birlikteliği tebrik etmek istedik. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Polis haftası etkinlikleri hakkında da bilgiler veren Emniyet Müdürü Çorumlu “Türk Polis teşkilatı olarak teşkilatımızın kuruluşunun 173. Yılını kutluyoruz. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Kırıkkale’de bir dizi etkinlik gerçekleştireceğiz. Sabah Saat.10.30’da Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayacak törenlerimiz, şehitlik ve mevlidi şerif programlarımızla devam edecek. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir. Halkımız ve polis tarihte olmadığı kadar el ele kenetlenmiş durumda. Bu birlikteliğin artarak devam etmesi hepimizin temennisidir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x