Manşet

Resul Akdağ;Gerekirse mitinğ yaparız

Kırıkkale Gönüllüleri Birliği Başkanı Resul Akdağ 29 Ekimde emeklilere verilecek olan bayram ikramiyesinin çalışan emeklilere verilmemesi ile ilgili tepki gösterdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gönüllüleri Birliği Başkanı Resul Akdağ 29 Ekimde emeklilere verilecek olan bayram ikramiyesinin çalışan emeklilere verilmemesi ile ilgili tepki gösterdi.
Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada ise sadece çalışmayan emeklilere 5 bin TL zam yapılacağı ifade edildi. Konuyla ilgili Kırıkkale Gönüllüleri Birliği Başkanı Resul Akdağ emeklilerin bu şekilde ayrıştırılmasını doğru bulmadıklarını belirterek bu karar kanunlaşmadan herkese eşit miktarda ikramiye verilmesi gerektiğini söyledi.

Akdağ’’Emeklilerimize verilen 5.000 TL bayram ikramiyeleri çiftçi ve çalışan emeklilerimize verilmedi. Türkiye’de köylerin nüfusu azalmakta dolayısıyla çiftçilik azalmakta. Tarım ülkesi olan Türkiye’nin dışarıdan tarım ürünleri aldığını herkes biliyor. Türkiye’nin geleceği tarıma bağlıdır. İnsan ekmeksiz Yaşayabilir mi? Bunun için devlet bütün imkanlarını çiftçimiz için kullanmalıdır. Hal böyle iken çiftçimize hak ettiği bayram ikramiyesinin verilmemesini insanın mantığı almıyor. Zaten çiftçi ne maaş alıyor ki. Bunun düzeltilmesi lazım. Çok yazık oluyor. Diğeri çalışan emekliye de bayram ikramiyesi verilmedi. Zaten durumu iyi olsa bu yaşta çalışır mı? Adam mecbur olduğu için çalışıyor. Sen de çalışıyor diye ikramiye vermiyorsun. Aklın alacağı iş değil. Bu arada esnaf emeklileri de aynı durumda. Emekli sahipsiz durumda. Bütün emeklilerimizi dayanışmaya davet ediyoruz. Gerekirse emeklilerimize destek için Yürüyüş’ de yaparız, Mİitinğ’de yaparız. Emeklilerimizi uysal koyun mu sanıyorlar. Yanılıyorlar. Herhalde bunun hesabı sandıkta sorulur. ‘’dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x