Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Rıfat Öcal, Güven Tazeledi

Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi 6.Olağan Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi 6.Olağan Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi.

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Genel Başkan Mustafa Işık ve yönetiminin de katıldığı Genel Kurul’da üyeler mevcut Şube Başkanı Rıfat Öcal ile devam yönünde oy birliğiyle yeniden seçildi. Dernek binasında gerçekleşen genel kurul Şehit Cengiz Topel Cami İmam Hatibi Abdullah Tekin tarafından okunan Kuran hilafeti ve yapılan dualarla başladı. Genel Kurul gündem maddeleri sonunda Genel Başkan Mustafa Işık ve Şube Başkanı Rıfat Öcal tarafından konuşma yapıldı. Şube Başkanı Rıfat Öcal yaptığı konuşmada Derneği ve faaliyetleri destekleyenlere teşekür ederek”Kasım 2006 tarihinde kurucu Şube Başkanımız Gazi Astsubay Kıdemli Başçavuş Resul Ercan ile Dernek üyelerimize en iyi şekilde hizmet etmeye başladık. Şubemizin kuruluşundan bu güne sizlerden aldığımız tam destek ile imkânlarımız dâhilinde hizmet etmeye de devam edeceğiz.Bundan sonra da çizgimizden şaşmadan 107 yaşındaki Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin Kırıkkale Şubesini siz değerli üyelerimizden ve Genel Merkezimizden aldığımız güç ile en iyi şekilde temsil edeceğiz.Şubemizin faaliyetlerini yürütürken her zaman destek aldığımız Kırıkkale Valimize, Milletvekillerimize, Garnizon Komutanımıza, Belediye Başkanımıza, Genel Başkanımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Dernek üyelerimize müsaadeniz ile teşekkür etmek istiyorum.Şubemizin 6 Olağan Genel Kurulu vesilesi ile bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi, hayatlarını kaybeden Kahraman Gazilerimizi, Şehit ve Gazi ailelerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.Gerçekleştirmiş olduğumuz 6.Olağan Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyor, Genel Kurulumuza katılan Sayın Genel Başkanımız ‘a,yönetimine ve siz değerli üyelerimize yeniden seçilen Kurullarımız adına teşekkür ediyorum.”dedi. 6.Olağan Genel Kurul’da; Şube Başkanı Rıfat Öcal, 2.Başkan Yusuf Baran, Muhasip Şehit Annemiz Elfat Saydam, Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Annemiz Hatice Türken ve Şehit Babamız Muhittin Ceylan ile yeni Yönetim Kurulu oluştu. Gazi Osman Zengin, Gazi Şahin Pekcan ve Gazi Bekir Torlak ile yeni Denetim Kurulu oluştu. Gazi Murat Kütükoğlu, Gazi Dede Özben ve Gazi Erol Tuna ile yeni Disiplin Kurulu oluştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x