Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Roketsan’dan Kırıkkale’ye büyük yatırım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Jandarma Genel Komutanlığı’nın yatırım yapmaya hazırlandığı Kırıkkale’ye bir müjdeli haber de Roketsan’dan geldi. Dinek dağı eteklerine yaklaşık 20 bin dönümlük bir alana tesis kurmayı hedefleyen Roketsan’ın yetkilileri, söz konusu arazi de incelemelerde bulundu.

 

DİNEK DAĞI BÖLGESİNDE ARAZİ TAHSİSİ PLANLANIYOR

Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale’ye yapılması hedeflenen yatırım için Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı ve Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Yiğit ve Roketsan Genel Müdürü Selçuk Yaşar ile bir araya geldiler. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin ve diğer Roketsan yetkilerinin de katıldığı toplantının ardından söz konusu yatırım yapılması planlanan Dinek dağı bölgesine geçildi. Dinek dağında incelemelerde bulunan yetkililere arazi hakkında bilgiler verildi. Arazi tahsisi konusunda Roketsan yetkililerine garanti verilirken, söz konusu tesisin 20 bin dönümlük bir alanı kapsayacağı öngörülüyor. Roketsan’ın yapacağı yatırımın ileriki günlerde olgunlaşacağı ve somut adımlar atılacağı da gelen bilgiler arasında.

 

YATIRIMLAR PEŞ PEŞE GELİYOR

Sosyal medya hesabından Roketsan yatırımıyla ilgili bir ileti paylaşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı ve Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Yiğit, Roketsan Genel Müdürü Selçuk Yaşar, Kırıkkale Valimiz Yunus Sezer ve heyetlerinin katılımıyla Kırkkalemize yapılması planlanan Roketsan yatırımıyla ilgili toplantı yaparak yapımı planlanan arazide yer incelemesi yaptık. Şehrimize şimdiden Hayırlı olmasını diliyorum.”ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz aylarda Jandarma Genel Komutanlığı da Kırıkkale’ye büyük bir askeri yatırım için düğmeye basmış, arazi tahsisi kısa sürede çözüme kavuşturulmuştu. Tesisin içeriği ile ilgili henüz bilgi verilmezken yine mühimmat ağırlıklı olması bekleniyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Batuhan
Batuhan
18 Mayıs 2019 00:06

Duy da inanma. Keskin seçimini kazanmak için, hava boşluğu ile anılan Kırıkkale’ye “yakında havaalanı yapılacak” haberi çıkarsa hiç şaşırmayın. Sahi, geçenlerde askeri birlik te gelecekti. Dolu mu vurdu, sel mi götürdü?

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x