2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Saadet Partisi’nin Aday Adayları Hazır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca 28. Dönem Milletvekili aday adayı başvuru süreçlerini tamamlayarak 5 kişinin ismini Saadet Partisi Genel Merkezine bildirdiklerini söyledi.

İl Başkanı Kutluca, Saadet Partisi’nden Makine Mühendisi Murat Tekin, Öğretmen Remzi Kuzucu, Öğretmen Ali İhsan Akgün, Teknoloji Yazılım Uzmanı Ömer Çavuşoğlu ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süreyya Yıldırım Kırıkkale Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

İl Başkanı Veysel Kutluca, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerin başta Kırıkkale olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini dileyerek, “Yarım asrı deviren siyasi çizgimizde savunduğumuz değerlerden ve hedeflerden hiç taviz vermedik. Biz seçime 10 puan önde başladık. İnşallah parlamentodaki çoğunluğu da bu seçimde Millet İttifakı olarak sağlamış olacağız. Saadet Partisi dönüşümün öncülerinden birisi olmuştur. İnşallah öncü olmaya da devam edecektir”

‘Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’ diyoruz. Bu 3 temel hedefi gerçekleştirmek en büyük motivasyonlarımızdan birisi oldu. Aday adaylık sürecinde teveccühlerini gösteren tüm adaylarımıza teşekkür ediyoruz. 14 Mayıs’ta ülkemizde iklim değişecek, ahlakın ve adaletin iktidarını aziz milletimizle el ele vererek kuracağız. Seçimlerin tekrar hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. Haber: Yakup Özcan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x