Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Sağlıkçıların Talebi Rektör Aslan’a İletildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ersan Aslan’ı bugün Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve yönetimi ziyaret etti. Başkan Akdoğan ziyarette, Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde çalışan sağlıkçıların talepleri iletildi.

HABER: TAHİR ERDEM

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan bugün Yönetim Kurulu üyeleri ve İş Yeri Temsilcileri ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ersan Aslan’a ziyarette bulundu. Şube Başkanı Recep Akdoğan Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesinde çalışan sağlık personellerinin görüş ve taleplerini ileterek, Tıp Fakültesi Hastanesinde çalışan yardımcı sağlık personelinin arttırılması, çalışma şartları iyileştirilmesi ve iş yüklerinin azaltılması konularında görüşlerini ifade etti.

Rektör Prof.Dr.Ersan Aslan iletilen konulara imkanlar dahilinde hassasiyetle yaklaşacaklarını ifade ederek, “Yapılacak olan çalışmalarda istişare içerinde bulunacağımızı katkı sağlamak istediğimizi ifade ettik. Sayın rektörümüze nazik karşılamalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Rektör Aslan ayrıca yapılan ve yapılması planlanan projelerden ve planlamalarından bahsetti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu