Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Şahadetinin 22.yılında dualarla anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehit Uzman Jandarma Çavuş Hüseyin Canavar Şahadetinin 22.yılında dualarla anıldı.

Dualar edildi, yemek ikramı yapıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı ve Şehit Hüseyin Canavar’ın ailesi tarafından organize edilen program ile Şehit Uzman Jandarma Çavuş Hüseyin Canavar Şahadetinin 22.yılında Dernek Hizmet Binasında ve Şehitlikteki Kabri başında dualarla anıldı. Program, Şehitlik Camii din görevlisi İsa Erkoç tarafından Şehidin kabri başında okunan Kuran-ı Kerim ve Yasin-i Şerif sonrası yapılan dualarla başladı. Şehitlik ziyaretine Dernek üyelerinin yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Dr. Selma Demir ve Jandarma Personeli de katıldı. Şehitlik ziyaretine müteakiben dernek hizmet binasında şehidin ailesi tarafından yemek ikramı yapıldı.

ARACI HAİNLERİN DÖŞEDİĞİ MAYINA BASTI

Dernek Başkanı Rıfat Öcal Şehit Uzman Jandarma Çavuş Hüseyin Canavar hakkında şu bilgileri verdi; “Şehidimiz Hüseyin Canavar, Şırnak İl Jandarma Komutanlığı 10.Mekanize Komando Timi emrinde Silah Sistem Operatörü ve araç şoförü görevini yapmakta iken PKK terör örgütü üyelerinin daha önceden yola döşedikleri Anti Tank mayınına basması sonucu 28 Eylül 1996 saat 14.00 sıralarında Şırnak İli İdil İlçesi Özen Köyü girişinde Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Şehidimiz düzenlenen Askeri törenle Kırıkkale Şehitliğine defnedilmiştir.”dedi.

KURAN-I KERİM OKUNDU

Yemek programında Cengiz Topel Cami Din görevlisi Abdullah Tekin tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve Merkez Cezaevi Vaizi Ahmet Dalaz tarafından yapılan dualardan sonra Vali Yardımcısı Emin Alıcı ve Protokol üyeleri tarafından Canavar ailesine sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x