Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşetSpor

Şampiyon Atatürk Ortaokulu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Okul Sporları 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler Basketbol müsabakaları sona erdi.

 

132 SPORCU KATILDI

09 – 18 Ocak 2017 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor Salonunda yapılan müsabakalara Kızlar ve Erkekler olmak üzere 6 erkek 5 kız takımı ve 132 sporcunun katıldı. Müsabakalarda birbirinden renkli maçlar oynandı. Müsabakalar sonunda kızlarda Atatürk Ortaokulu birinci olurken, ikinci Final Koleji, Şehitler Ortaokulu üçüncü, Bahçelievler Şehit Volkan Canöz İmam Hatip Ortaokulu dördüncü oldu. Erkeklerde Atatürk Ortaokulu birinci olurken, ikinci Özel Gözdesen Koleji, üçüncü Asrın Koleji, dördüncü Güleç ABC Koleji oldu.

 

SPOR YAPARAK SOSYALLEŞİN

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; “2016-2017 yılı Okul Sporları kapsamında yapılan basketbol müsabakaların da sporcularımızı göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Spor derslere asla mani değildir. Şuan ilimizde Fen Lisesi tüm branşlara katılıyor ve Spor Lisesine eş değer bir başarıya sahip. Sizler sürekli ders yaparak kendinizi soyutlamayın. Spor yaparak sosyalleşin. Derslerle birlikte sporda yaparsanız daha başarılı olursunuz. Buradan Okul Sporları İl Temsilcisine Basketbol İl Temsilcisine, müsabakalara katılan okullara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline, Beden Eğitimi Öğretmenlerine teşekkür ediyorum dedi. Müsabakalarda şampiyon olarak ilimizi guruplarda temsil edecek olan takımımıza başarılar dilerim dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x