Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Saygılı resmen açıklandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı açıkladı ve tanıttı. Erdoğan Saygılı’nın tanıtılması sırasında, Başbakan Yardımcısı Atalay, Milletvekilleri, Köksal ve Can, İl Başkanı Demir ve Belediye Başkanı Korkmaz’la kolkola objektiflerin karşısına çıktı.

Saygılı resmen açıklandı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı

‘ONLAR LAF ÜRETTİLER BİZ İCRAAT’

Başbakan aday tanıtım toplantısı açılış konuşmasında şunları söyledi; “Sayısı eserler yaptık; yollar, köprüler, temiz, su, temiz hava, düzenli caddeler… Türkiye’de Ak Parti belediyenin olduğu her yerde anlayış ve belediye kültürü değişti. Çıta çok yükseklere çıktı. Gazi Mustafa Kemal’den sonra bu ülkede en çok raylı sistem yapan iktidar biz olduk. Bu ülkede Türkiye’nin dört bir yanını demir ağlarla Ören iktidar biziz. Onlar laf ürettiler biz ise icraat”

GÖVDE GÖSTERİSİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mehmet Demir, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can’ı sırasıyla anons ederek platforma davet etti. AK Parti’nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayını Mehmet Saygılı olarak kamuoyuna tanıtan Başbakan Erdoğan, birlikte kol kola gövde gösterisi yaptı.

SAYGILI KİMDİR?

Mehmet Saygılı 1969 Yılında Hacı Kaya ve Aysel Saygılı’nın beşinci evlatları olarak dünyaya gelen Mehmet Saygılı, İlkokulu Tınaz İlkokulunda, Ortaokulu Atatürk İlkokulunda, Liseyi ise Kırıkkale Lisesinde tamamladı. Mehmet Saygılı Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden 1990 yılında mezun oldu. 1990-1991 yılları arasında İngiltere’de Lisan eğitimi aldı. 1991–1992 yılları arasında askerlik hizmetini ifa etti. 1993 yılından itibaren merkezi Kırıkkale olan aile şirketinde ticari faaliyetine devam etti. 2009 yılında Adalet ve Kalkınma partisinde il genel meclis üyesi seçildi. Mehmet Saygılı 2011 yılında Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı seçildi. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ruhsatına sahibi olan Saygılı, Kırıkkale İli Tanıtma ve Kalkındırma Vakfı ( Kiktav ) kurucu üyeliği, Kırıkkale Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, Polis Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Yönetim Kurulu üyeliği gibi Sosyal, Kültürel ve Yardım amaçlı pek çok dernekte üyelikleri bulunuyor. Mehmet Saygılı, evli ve üç çocuk babası.

 

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
34 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ali İhsan
Ali İhsan
17 Aralık 2013 22:05

Kırıkkale için Saadet vakti. Kırıkkale Akpartinin kaybettirdiği 10 yılını Mahir YILMAZ’la kazanacak. #KırıkkaleninKaybetmeyeTahhamülüKalmadı.

RAMAZAN IŞIK
RAMAZAN IŞIK
17 Aralık 2013 17:41

PARTİMİZ MHP OYUMUZ MAHİR YILMAZ

faruk71
faruk71
17 Aralık 2013 13:57

Öz Keskinli sözüm sana ,Sen Öz Keskinli olsaydın Obalıları bilirdin Provakatörden başka birşey değilsinnn,ne meydanı ne teksası ,konu seçim değil yanlış anlamasın kimse kim kazanırsa kazansın beni bağlamaz birini destekliyorum ama internette değil fiilen yanında (Mustafa Pekdoğanı destekliyorum Tolga da arkadasım olur) ,yalnız öle uzaktan delikanlılık deliakanlıya yakısmaz haberin olsun boş boş konuşma

Başkanımız SAYGILI
Başkanımız SAYGILI
17 Aralık 2013 10:54

Değerli Kırıkkaleli hemşehrilerim. Artık, bölgecilik ifadelerini ve düşüncelerini lütfen kafanızdan silin. Oralı buralı diye birşey olabilir mi ? Elbette herkesin, aklında oy vereceği biri vardır. Bunu, bölgecilik olarak değil de Kırıkkalecilik olarak değerlendirmek gerekmez mi ? Kırıkkale için kim Hayırlı olacaksa, o başkan seçilsin. Seviyeyi düşürmeyelim, birbirimize kabalaşmayalım, nezaketi ve efendiliği elden bırakmayalım. Mehmet SAYGILI’nın ”şunun, bunun egemenliğine son vereceğiz” gibi ifadesi hiç olmamıştır. Lütfen haksızlık etmeyin. Bunlar, maksatlı olarak ortaya atılmış ifadelerdir. Ben Obalı değilim. Ama, Mehmet SAYGILI beyi tanırım. Gerek kendisi, gerekse sülalesi son derece, ahlaklı, onurlu, karakterli, dürüst, Allah korkusunu en üst düzeyde hisseden kişilerdir. Ben, şahsen kendisinin Kırıkkale için çok isabetli bir tercih olacağı inancındayım. O nedenle benim ve ailemin oyu kendisine gidecektir. Kendisi, ailesi ve Kırıkkale için Hayırlısı neyse o olsun. Başkan olarak görmek istediğim kişidir. herkese saygılar sunuyorum.

Kandemir. Veske
Kandemir. Veske
16 Aralık 2013 00:08

Yorumlarda zamanla insaf hakim olur,akıllı ve sağduyulu fikirlere rastlarız ümidi içerisindeydim.Ancak yorumları okuyunca neden kırıkkalenin geri kaldığını anladım.Bir millet neye layık ise o şekilde idare edilir.Yalanla iftirayla nereye varılır.Allahdan korkun.Keskin kırşehir muhabbeti bu memleketi nereye götürür?Her memleketin iyisi ve kötüsü vardır.Biz adam gibi adamı arıyoruz.Tabiatiyle partiside önemli.Yoksa kendine güvenen bağımsız aday olur.Netice itibariyle Akpartiden Mehmet Saygılı Allahın izniyle doğduğu ve doyduğu kırıkkaleye belediye başkanı olacaktır.

öz keskinli
öz keskinli
15 Aralık 2013 18:25

kırıkkale belediye başkan adayı mehmet saygılıya diyorumki sen keskinlilerin hiç bişeyine son veremezsin buna yüreğin yetmez gel keskine cumhuriyet meydanında yüreğin yetiyorsa deki keskinlilerin hükmüne son vercemde de görelim bakalım sayın mehmet bey sen o sözü de bak o senin ağ baban recep bey keskinlilerin elinden seni alabilecekmi bi görelim hodri meydannn haydi bekliyoz keskinde seni yüreği yeten gelir Teksasta bekliyoruzzz

KESKİNLİ CAN
KESKİNLİ CAN
12 Aralık 2013 18:50

ALLAHın izniyle başkan MUSTAFA PEKDOGAN kaleli vatandaş siz agzınızn payını alacaksınız saygılı kim nerden çıktı kimin nesi kimin fesi ne belli degil

KESKİNLİ
KESKİNLİ
12 Aralık 2013 18:49

ALLAHın izniyle başkan MUSTAFA PEKDOGAN kaleli vatandaş siz agzınızn payını alacaksınız saygılı kim nerden çıktı kimin nesi kimin fesi ne belli degil

OBALI
OBALI
12 Aralık 2013 16:27

43000keskinli var +beyobalıların yarısı pekdoğanla 10 yıldır birlikteler…mhp ninde tabanı güçlü….mehmet bey siyasete hızlı başladı çabuk iner pekdoğanın karşısında şansı yok obalılıar diyorki düğünde yoksun cenazede yoksun.hastalıkta yoksun eee ne oldu ben adayım obalıyım..allah allah…tayyip beyin yol arkadaşlarını ayıranlar kazansın bakalım

AHMET MERSİNLİ
AHMET MERSİNLİ
11 Aralık 2013 10:15

mahir yılmaz belediyeye yakışır geçen dönemde demişlerdi mahir yılmaz seçimi zorlayamaz diye hile ile adamı başkanlıktan ettiler ben bu seçimde m.pekdoğan yada mahir yılmazın seçimi kazanacağından eminim kırıkkaelmize hayılı olsun inş.

Başa dön tuşu