Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİLER

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal” Şehitlerimizin kabirlerini aileleri ile beraber ziyaret ederek Kuran’ı Kerim okumaya ve dua etmeye devam ediliyoruz.”

 

Şehitlerimizi unutmayacağız, Unutturmayacağız. Dernek tüzüğünün (e) maddesinde “Şehidi, Harp ve Vazife Malûlünü tanıtmak, hatıralarını canlı tutmak, ilgi ve saygıyı korumak” şekli ile Derneğimizin yürütme organlarına verilen görevi yerine getirmekte üstün gayretlerimizle çalışmaya devam ediyoruz. Kırıkkale Şubesi olarak, Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek Şehitlerimizin hatıralarını canlı tutup tanıtarak unutulmamaları yolunda çaba harcıyoruz” dedi.

Bu kapsamda;16 Ocak 2016 tarihinde bölücü terör örgütü pkk teröristleri tarafından Diyarbakır İli Sur İlçesinde Şehit edilen Uzman Jandarma Çavuş Uğur Şahin’in Kırşehir İli Kaman İlçesi Tatık Köyü mezarlığındaki kabri Şehidimizin babası Ahmet Şahin, annesi Karkız Şahin ve Dernek üyeleri tarafından ziyaret edildi.

Tatık Köyünden 16 Ocak 2001 tarihinde Diyarbakır İli Silvan İlçesinde pkk teröristleri tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Erdal Karagöz’ün kabrinin bulunduğu Hacılar Kasası mezarlığındaki kabri Şehidimizin babası Enver Karagöz ve Annesi Fatma Karagöz ile birlikte ziyaret edildi.

Kırıkkale Şehitliğini de ziyaret eden Şehit aileleri tarafından Kuzularının mezarlarına çiçek dikimi yaptılar. Şehitlik Cami din görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kuran’ı Kerim ve yapılan dua sonrası 30 Ağustos 2015 tarihinde Şırnak İlinde pkk teröristleri tarafından şehit edilen Polis Memuru Yılmaz Dikmen’in Yuva Mezarlığındaki kabri Şehidimizin babası Hüseyin Dikmen ve annesi Cennet Dikmen ile beraber ziyaret edilerek dua edildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x