Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetYaşam

“Şehit analarının yaslarına ortak olmak istedik”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehit yakınları ve gaziler Vali Ali Kolat’ın eşi İlksen Kolat tarafından Vali Konağı’nda ağırlandılar.
 
“HİÇ YALNIZ BIRAKMADINIZ”
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı üyeleri, Vali Ali Kolat’ın eşi İlksen Kolat tarafından Vali Konağı’nda misafir edildiler. Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından organize edilen ziyarete şehit annesi ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Güllüşahan Yalçın tarafından dernek faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Şehit Annesi Yalçın, “Valimiz ve şahsınız bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Gerektiğinde evlerimizde ve gerektiğinde de derneğimizde bizleri çeşitli vesilelerle ziyaret ettiniz. Bizde sizi evinizde ziyaret ederek teşekkür etmek istedik” dedi.
 
“ACILARINIZI PAYLAŞIYORUM”
Misafirleri ile tek tek yakından ilgilenen İlksen Kolat, “Şehitlerimiz bizim için canlarını, gazilerimiz de bedenlerinin bazı bölümlerini hiç çekinmeden feda ettiler. Bizde yapılan bu fedakârlıkların bilinci ile şehit analarımızın yaslarına ortak olmak, onları teselli edebilmek ve onlara devletimizin şefkatli elini hissettirmek amacı ile her zaman sizinleyiz. Ziyaretiniz vesilesi ile tüm şehitlerimizi anıyor, sizlerin acılarını paylaşıyorum” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu