Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Şehit Baran dualarla anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Siirt’in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan J.Uzm.Çvş.Yasin Baran için Kırıkkale’deki baba ocağında Mevlid-i Şerif okutuldu, dualar edildi.

KUR’AN-I KERİM OKULDU DUALAR EDİLDİ

Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri ve yakınları ile kahraman gazilerimizi her fırsatta ziyaret edip yanlarında olan Vali Yunus Sezer, şehit Yasin Baran’ın Etiler Mahallesindeki baba ocağında düzenlenen programa katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okunan duanın ardından Şehidimizin ailesinin hal ve hatırlarını soran Vali Sezer, bir istekleri olduğu takdirde her daim kapısının kendilerine açık olduğunu vurguladı.

GENİŞ KATILIM

Mevlid-i Şerif ve Anma Yemeğine Vali Sezer ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutan Vekili Bk.Yrb.Ünal Gençoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın Yaman, İl Müftü Vekili Turan Aslanoğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Yakup Yeşilırmak, STK temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x