Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şehit Bozkurt anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından şehit polis Ferhat Bozkurt ve arkadaşları anıldı. Anma törenine şehidin ailesi de katıldı.

 

KURAN OKUNDU, DUA EDİLDİ

Dernek üyeleri, şehidin ailesi ve Işıklar Köyü halkı, şehit Ferhat Bozkurt’u rabrinin bulunduğu Işıklar Köyü Mezarlığı’nda ziyaret etti. Şehidin anısına, Işıklar Köyü Camisi din görevlisi Ali Alparslan tarafından Kuran okundu, dua edildi. Daha sonra şehidin ailesi tarafından taziye dilekleri kabul edildi. Kabir ziyareti sonrası şehidin ailesi tarafından Mimoza Kır Düğün Salonu’nda yemek ikramı yapıldı.

 

10 ARKADAŞI İLE BİRLİKTE ŞEHİT OLMUŞTU

19 Ağustos 2016 tarihinde Şırnak’ın Cizre İlçesi Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nde görevine başlayan polis Ferhat Bozkurt, 26 Ağustos 2016 tarihinde terör örgütü PKK’lılar tarafından Cizre Çevik Kuvvet binasına yapılan hain saldırı sonucu 10 arkadaşı ile birlikte şehit olmuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x