Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı ve yönetim kurulu üyeleri 27 Mayıs ülkücü şehitleri anma gününde ülkü şehitleri mezarları başlarında ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı ve yönetim kurulu üyeleri 27 Mayıs ülkücü şehitleri anma gününde ülkü şehitleri mezarları başlarında ziyaret etti. Baloğlu ziyaretin ardından yaptığı açıklamada,  27 Mayıs ülkücü şehitleri anma günün de Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendi olmak üzere, tüm ülkücü şehitlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyor, gazilerimize de sağlıklı, hayırlı bir ömür diliyorum. ifadelerini kullandı,

Baloğlu yaptığı açıklamada,  “Türkiye’de kızıl fırtınaların estiği, cadde ve sokakların zapt edildiği bir dönemde ülkücü hareket milli iradesini Türk Milleti’nden yana koymuş, tavrını Türk Milleti adına göstermiştir. Milliyetçi-Ülkücü gençler bu milli tavırla Türk Milleti için aydınlık bir geleceğin hayalini kurarak kendilerini mücadele meydanına korkusuzca atmışlardır. Ülkücü gençliğin ortaya koyduğu bu kararlı iradenin azametinden ürken kanlı eller ülküdaşlarımızı alçakça şehit etmeye başlamışlardır. Binlerce ülkücünün şehadet şerbeti içtiği bu fırtınalı yıllardan geriye şehitlerimizin kahramanlık hatıraları miras kalmıştır. Onların göstermiş olduğu azim, kararlılık ve milli duruş iradesi kelimelerle ifade edilemeyecek bir vakarın ifadesi olmuştur. Aziz şehitlerimizin hatıraları yolumuzu aydınlatan bir ışık, geride bıraktıkları aileleri ise hepimizin öz ailesi olmuşlardır. Ülkücü şehitlerimizin aziz ve muhterem hatıralarını, kutlu mücadelelerini hasretle ve hayranlıkla yad edeceğiz. Bir davaya inanarak bu inancı aklın ve kalbin kenetlenmesiyle ifa eden zamana, hadiselere ve tarihe ülküleriyle bakan, bununla kalmayıp hain ve alçak emellere cesaretle meydan okuyan şehitlerimizin her damla kanı milli varlığımızın ebedi nişanesidir.”diye konştu

“Hepsinin mücadelesi onurlu, hepsi birer ahlak ve abidesi olan Ülkücü şehitlerimiz hiç bir hesabın içinde olmamışlar, hasbi ve haysiyetli hayatlarıyla çevrelerinde birer örnek insan olarak temayüz etmişlerdir. Liderimizin Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin söylemiyle; “Ülkücüler, Türk milletinin aleyhine kurgulanan hiçbir karanlık oyuna boyun eğmeyen, hiçbir tehdide diz çökmeyen, hiçbir saldırı ve suikasta tamam demeyen iman erleridir. Türk milletinin varlığı ve bekası uğruna nice fani beden sere serpe vatan toprağına uzanmıştır. Bir hilal uğruna pek çok güneş batmıştır. Aziz şehitlerimiz candan geçmişler, vatandan vazgeçmemişlerdir. Şehitlerimizin yeri gönüllerde, mükafatı ise Yüce Allah’ın rahmetindedir.Bu vesile ile 27 Mayıs ülkücü şehitleri anma günün de Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendi olmak üzere, tüm ülkücü şehitlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyor, gazilerimize de sağlıklı, hayırlı bir ömür diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x