Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Şimşekler Düzce’ye Boyun Eğdi

Misli com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Başpınar stadında grubun iddialı takımlarından Düzcespor ile karşı karşıya geldi.Rakibine ilk ve ikinci yarıda yediği gollerle 2-1 mağlup olan şimşekler, 19 puanda kalarak taraftarlarını üzdü.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İLK YARIDA BASKILI OYUN
Maça konuk ekip Düzcespor, daha etkili başladı. Sağ kanadı iyi kullanan Düzcespor, Maçın 17. dakikasında Nevzat Bilen ile 1-0 öne geçti. Kırıkkalespor yediği golden sonra Düzcespor’u kendi sahasına hapsetti. Sürekli pozisyon yakalayan ekibimiz maçın 38. dakikasında Kırıkkalespor’un süper golcüsü Aykut Çift ile eşitliği yakaladı. Aykut böylece ligde 9. golünü atmış oldu. Maçın 39. dakikasında Kırıkkalespor’dan Emre Avcı rakibine yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. Maçın sonuna Hakem 2 dakikalık oynanmayan süre ekledi. Bu süre içinde de başka gol olmayınca ilk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi. İlk yarıda temsilcimiz 25. dakikadan sonra rakibi karşında etkili bir oyun oynadı. Rakibini pozisyon şansı vermedi.

GOLÜ BULAMADIK
İkinci yarı iki takımda maça başladıkları ilk 11’lerle başladı. İkinci yarıya her iki takımda dengeli başladı. Defansta boşluk vermek istemeyen iki takım pas oyununu tercih ettiler.Maçın 59. dakikasında ilk oyuncu değişikliği Kırıkkalespor’dan geldi. İbrahim Kongur oyundan çıkarken yerine Mehmet İncesu girdi.  Dakika 65’de Kırıkkalespor’dan Mehmet Bozcan rakibine yaptığı faul nedeniyle satı kart gördü. Dakika 67’de konuk Düzcespor maçta ikinci defa öne geçti. Konuk ekibin golü Penaltıdan Yusuf Akyel’den geldi. Kırıkkalespor beraberliği sağlamak için maçın 71. dakikasında 2 oyuncu değişikliğine gitti. Şeref yerini Reşit’e, Buğra yerini İbrahim Zeytin’ e bıraktı. Konuk ekip Düzcespor bu dakikadan sonra oyunu soğutmaya çalıştı. Dakika 75’de Düzcespor’da golü atan Yusuf Akyel sarı kart gördü. Düzcespor maçın 80. dakikasında ilk oyuncu değişikliği hakkını kullandı. Metin oyundan çıkarken, oyuna Oğulcan girdi. Dakika 83’de Teknik Direktör Erman Gürçar son iki oyuncu değişikliği hakkını da kullandı. Emre ile Mehmet oyundan çıkarken, yerlerine Hakan ve Bünyamin girdi. Maç Düzcespor’un 2-1’lik üstülüğü ile sona erdi.

2 TAKIMIN İLK 11’İ

Kırıkkalespor

53:İlker Günay

18:Hüseyin Erol

24:Necmican Cebeci

32:Doğukan Subaşı

5:Emre Avcı

6:Buğra Şahiner

10:Ali Helvacı

20:İbrahim Kongur

23:Mehmet Bozcan

66:Şeref Ercan

9:Aykut Çift

 

Düzcespor

1:Furkan Kaçar

5:Ebu Sıddık Çelik

6:Osman Boz

15:Abdullah Karmil

28:Onur Demir

7:Metin Sevinç

10:Yusuf Akyel

11:Nevzat Bilen

20:Barış Bozdilki

27:Mutlu Güler

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x