Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Sırrı Zengin kayyum heyetine çağrıda bulundu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Türk Metal Kırıkkalespor Kayyum Üyesi Sırrı Zengin dün basın mensupları ile bir araya gelerek kayyum heyetine çağrıda bulundu. Adnan Vural, Kadir Çelebi ve Abdullah Pekgöz çağrıda bulunan Sırrı Zengin, “Bugün saat 17.00’a kadar gelin Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dilekçelerimizi verelim ve Kırıkkalespor için kongre kararı alınsın” dedi.

 

ABALI İSTİFA ETTİ

Kırıkkalespor Kayyum Üyesi Zengin, yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya geldi. Kırıkkalespor’un kayyum üyesi olarak bazı konular hakkında değerlendirmelerde bulunan Zengin, “Pazartesi günü akşam saat 18.00 sularında hakim kayyum heyeti olarak 5 kişi atamış durumda. Ancak bir tane arkadaşımız nedenini bilmediğim bir durumdan dolayı istifasını verdi. O arkadaşımızda Murat Abalı. Kayyum, heyetinde Adnan Vural, Kadir Çelebi, Abdullah Pekgöz ve benle birlikte 4’ümüz kaldık”.

 

HOCA İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK

23 Kasım 2016 tarihi itibariyle görevlendirildiklerini söyleyen Zengin, “Bir nevi fahri görev yaptık. Çarşamba günü Dardanel maçında o anki hocamızın bağlarının koptuğunu gördük. Hocanın bizle çalışamayacağını görerek yollarımızı ayırdık. Cuma günü saat 18.00 sularında eski Kulüp Başkanı Metin Karakuş bana bu takım maça bizim götürmemiz gerektiğini söyledi. Bende diğer kayyum arkadaşlara söyledim”

 

PARA YOK, BORÇ ÇOK

Takımın ortada kaldığını ve ceplerinden para koyarak takımı maça götürdüklerini dile getiren Zengin, “Ortağım Cihat Mencet bizzat takımın başında yer aldı. Bugün itibariyle yetkimizi aldık. 780 bin TL civarında futbolcu alacakları var. Bu futbolculara peşinat ödenmesi gerekiyor. Çocuklar peşinatlarını dahi almamışlar. Çocuklar peşinatlarını 1 Aralık’ta alacaklarını söylemişler. Futbolculara çok yüklenmemiz lazım. 780 bin TL’lik böyle bir durum var”

 

TAKIMIN HOCASI YOK

Takımın hocasının olmadığını ifade eden Zengin, “Hoca konusunda bir takım görüşmeler yaptım. Bizzat ben Kırıkkale’de bu işi bilen arkadaşlarımızı tek tek ziyaret ettim. 2 tane hoca ile şahsi görüştüm. Birisi Semih Tokatlı diğeri de Mesut Demiroviç. Üçüncü hoca ile de bazı arkadaşlarımız görüşmüş. Ben bir takım ile çalışıyorum eğer isterseniz Kırıkkalespor’a gelebilirim dediler. Çok yakın bir arkadaşımla beraber Metin Tekin Beşiktaş eski futbolcularından. Metin Tekin bey ile görüşmelerimiz oldu. Bu hocaların hiç biri ile bir düzene giremedik. Hem yetkimiz yok hem de kulübün geleceğini göremiyoruz”

 

KASA TAMTAKIR

“Kasa tamtakır. Türk Metal Sendikası Başkanı Sayın Pevrül Kavlak ile görüştüğümde seçimi yapın sonra benden ne isterseniz isteyin dedi. Eski Başkanımız Metin Karakuş ile görüşmemizde seçim olması lazım ancak mahkemenin karar vermesi lazım dedi. Kasa boş. 780 bin TL borç. Ayrıca takımın ligde kalması için en az 6 ve 7 futbolcu almamız gerekiyor. Bu takımda bir barış olması gerekiyor. O başkan olsun, bu başkan olsun durumlarını bir kenara bırakmalıyız”

 

HERKES ETEĞİNDEKİ TAŞI DÖKSÜN

“Bu memleketin her tarafını esrar değil eroin ve hap sarmış durumda. Gençlerin kurtuluşu spor ve dinden başka bir şey değil. Emniyetinde yapacağı bir şey yok. Emniyet alıyor, geri çıkıyor geri eroin içiyor. Şuanda kırmızı alarm çalının bir ildeyiz. Biz eğer bugün hala belden alta vuruyorsak, ben başkan olayım o onu olsun diyorlarsa onların hepsi haindir. Kırıkkalespor bu şehrin markasıdır. Ben Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak söylüyorum. Lütfen herkes eteğindeki taşı döksün. 18 yaşındaki çocukların tek eğlencesini elinden almasınlar”

MAAŞINI TEKRAR KULÜBE BAĞIŞLIYOR

“Kayyum olarak bizi atadılar, bin 800 TL bize para verdiler. Ben şahsıma bu kulübün parası yok ben bu parayı alıyorum Türk Metal Kırıkkalespor Kulübüne tekrar bağışta bulunuyorum. Diğer arkadaşlara da çağrıda bulunuyorum. Kulübün kasası boşken biz bu parayı alamayız. O parayı diğer arkadaşlarımızın da bağışlaması gerekiyor, takdir haklarını da kendilerine bırakıyorum. Hiç lafı uzatmaya gerek yok, dedikoduya gerek yok. Hemen şimdi Asliye Hukuk Mahkemesi’ne bir dilekçe verin hakim kararı versin. Kimselere gitmeye gerek yok”

 

GELİN MAHKEMEYE DİLEKÇEMİZİ VERELİM

“Kongre kararı için başvuralım. Bugün saat 17.00’a kadar dilekçemizi verelim, hakim karar versin. 24 Kasım saat 17.00’a kadar eğer işleri güçleri varsa hemen bırakıp gelsinler. Bu Kırıkkale için adamlık için gelin. Bu iş için ne gerekiyorsa yapalım. Kayyumun yapacağı bir şey yok, kasa yok. Daha da olmadı gidelim Valimizin yanına kulübün anahtarını teslim edelim. Biz bu işi yapamıyoruz diyelim. Adnan Vural, Kadir Çelebi, Abdullah Pekgöz üçüne de çağrı da bulunuyorum. Gelin mahkemeye dilekçemizi verelim” dedi.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x