Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

SMS’in Etkili Kullanımı

Telefon kullanımının yaygınlaştığı 2000'li yıllardan beri sms kullanımı oldukça fazladır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Telefon kullanımının yaygınlaştığı 2000’li yıllardan beri sms kullanımı oldukça fazladır. Son dönemde insanların iletişim seçeneği sms’ten daha çok internet tabanlı mesajlaşma uygulamaları olsa da, sms hala şirket ve markalar tarafından oldukça aktif kullanılıyor.

Bir yere üye olurken cep numaranızı onaylatmak için ihtiyaç duyacağınız sms onay sistemi de aktif olarak karşımıza çıkar. Normalde cep telefon numaralarımızı girerek aldığımız sms onay kodlarına artık sanal ve tek kullanımlık numaralarla ulaşabiliyoruz.

Sms Onay Nedir?

Bir sanal numara hizmet olan sms onay sayesinde size tanımlanan sanal numaraya sms onay kodu gelir. Böylece gelen kodu üye olmak ya da giriş yapmak istediğiniz platforma girerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Böylece kendi numaranız yayılmadan giriş yapabilirsiniz. Sanal numara servisleri bu açıdan 0 güvenlidir. Tek kullanımlık olduğu için yeniden kullanılamaz, tekrar onay servisine düşmez.

Aynı Numara İçin Sms Onay

Güvenlik açısından numaralar tek kullanımlık olur. Sizin işiniz bittiğinde numaralar yeniden kullanılabilir olmaz. Ancak kiralama servisinde diyelim ki 1 hafta kiraladınız. Bir hafta boyunca aktif olan numaraya aynı ya da farklı platformlar için sms kodu alabilirsiniz.

İletişim

Siz de sms onay kodu için sanal numaralar almak ya da kiralamak isterseniz, sms bankası web sayfamıza gelebilirsiniz. Burada yer alan numara ve mail adresimizle iletişime geçebilirsiniz. Sorularınızı ya da merak ettiğiniz her şeyi sorup öğrenerek bu hizmetten faydalanabilirsiniz.

Kaynak: https://www.smsbankasi.com/

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x