Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Şoför esnafımızın yanındayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKAN ADAYI SAVAŞ OLPAK VE YÖNETİMİNDEN GENEL BAŞKAN FEVZİ APAYDIN’A ZİYARET

Şoför esnafımızın yanındayız
Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Savaş Olpak ve ekibi, Türkiye Şoförler Ve Otomobilciler Federasyon Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı makamında ziyaret ettiler.

SORUNLARINI ANLATTI
Önümüzdeki aylarda yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı için aday olan Savaş Olpak ve ekibi, Türkiye Şoförler Ve Otomobilciler Federasyon Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı makamında nezaket ziyaretinde bulunarak, bilgi alışverişinde bulundular.  Olpak, Kırıkkale’de bulunan şoför esnafların sorunları ve sıkıntıları hakkında Genel Başkanı Apaydın’a bilgi verdiklerini ifade etti.

PLAKA TAHDİDİNİ ALACAĞIZ
Olpak, tahdid plaka (plakaların sıralanıp dondurulması hakkında Genel Başkan Apaydın’a bilgi verdi. Aldığı bilgi karşısında Kırıkkale’de tahdid plakanın olmayışını hayretle karşılayan Apaydın, plaka tahdidinin küçük nüfuslu ilçelerin dahi aldığını ifade etti. Başkan adayı Olpak, göreve gelmeleri durumunda, bu yazışmaları derhal başlatacaklarını, en kısa zamanda plaka tahdidini alacaklarını dile getirdi.

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK
“Oda yönetimi, olarak valiliğimizle, belediyemizle, emniyetimizle ve bütün kamu kuruluşlarımızla daima diyalog içinde olunacaktır. Odamızın bağlı bulunduğu esnaf odaları birliğimizle ve Türkiye şoförler ve otomobilciler federasyonumuzla samimi diyalog içerisinde olacağız. Her duraktan bir temsilci, seçilip düzenli aralıklarla toplantılar yapılıp taksici esnafımızın şikâyet ve dileklerini dinlenip sorunlar en kısa zamanda çözüme kavuşturulacaktır. Duraksız ticari araçlara durak temini için gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x