Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSon DakikaSpor

Şok!!! Haberi hazmedemedi, silahına sarıldı!!!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş ve beraberindeki grup Gazetemiz Sahibi Ragıp Cihat Mencet ve Yazı İşleri Müdürü Fatih Gençer’i silahla tehdit etti.

Geçtiğimiz günlerde haber71 haber sitemizde yayınlanan “Bunlar da gayri resmi çıktı” başlıklı haberin ardından, hakkındaki iddialara yanıt veremeyen, kendisinden cevap bekleyen taraftarlar, spor kamuoyu ve Kırıkkalelilere açıklama yapamayan Kulüp Başkanı Metin Karakuş ve bazı yönetim kurulu üyeleri Gazetemiz Sahibi Mencet ve Yazı İşleri Müdürü Gençer’e saldırdı. Olay önceki gece  Yahşihan İlçesi’nde saat 22.00’da gelişti. Yemek için bir mekana giren Mencet, yönetim kurulu üyeleri ile karşılaştı.  Kulüp Başkanı Metin Karakuş, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demirel ve kendisini Rahmetli Memduh Bodur’un yeğeni olarak tanıtan Naci Bodur ve ismini öğrenemediğimiz bir şahıs Mencet ve Gençer’e saldırdı.

Araca gidip mekandan uzaklaşmak isteyen Mencet ve Gençer’in arkasından gelen Karakuş, ‘Sizin yaptığınız haberi …’, Sizin gibi basın mensubunu …’ gibi küfürler etti. Kulüp Başkanı Karakuş, daha da ileri giderek belindeki silaha sarıldı. Çektiği silahla Mencet ve Gençer’i tehdit eden Karakuş’a yanındaki grup ta destek verdi. Mencet ve Gençer daha sonra Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek olayla ilgili olarak şikayette bulundu.

MKE Kırıkkalespor gibi tarihi başarılarla dolu olan, hala ülke spor kamuoyunda saygı duyulan kulübün başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin alkollü ve saldırgan tavırlarını görenler de gazetemize telefon ve elektronik posta yoluyla ulaşarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Geçmiş yönetimi, “Kulübün gelirlerini kiraya veriyorlar. Yolsuzluk yapıyorlar” diye eleştiren, ancak göreve gelir gelmez gayri resmi kiralama yolunu seçen yönetimin, bu konuda çıkan haber karşısında  basın açıklaması yaparak kamuoyunu aydınlatmak yerine gazetemiz çalışanlarına saldırması, hakaret etmesi ve tehdit etmesini Haber71 Ailesi olarak şiddetle kınıyoruz.  Ve MKE Kırıkkalespor yönetimini; gayri resmi otopark kiralama, kulübün gelir ve giderlerini resmi evraklarla açıklamaya davet ediyoruz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu