GündemManşet

Şok! İstifa etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Dilek Öztaş görevinden istifa etti. Kırıkkale’de göreve başladığı günden itibaren sürekli eleştirilerin hedefi olan Öztaş’ın istifası yönündeki söylentiler doğru çıktı. Öztaş, Fizik Tedavi ve Geriatri Merkezi’ni makama dönüştürmesi, usulsüz ihale iddiaları, kalp rahatsızlığı geçiren hastaya stent teli bulunmadığı gerekçesiyle müdahale edilememesi ile birlikte hayatını kaybetmesi gibi ciddi haberlerle gündemi meşgul  etmişti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
MUZAFFER
MUZAFFER
19 Haziran 2014 11:54

Daha istifa diyorlar, yaptığı yanlışlardan dolayı için görevden alındı. 14 ilin genel sekreteri de görevden alındı, örnek çankırı, şanlıurfa, nevşehir, gibi internetten bakabilirsiniz.

Mehmet TAŞCI
Mehmet TAŞCI
19 Haziran 2014 10:54

Dilek Hanım İstifa etti peki arkadaşlar bu zamana kadar dilek hanıma benim bildiğim şu soruyu sordunuzmu? Çözünürlüğü yüksek en az 3 inç olan EM cihazı varmı yokmu neden bu yüzden hastalar Ankaraya sevk ediliyor. sorun Dilek gitmiş Ahmet Gelmiş değil Sorun Bu güzelim Binada olması gereken cihazların neden olmadığı gelen yöneticilere bunları soralım sorgulayalım.
Lütfen bu işin takipçisi olun Yarın sizede bu EM lazım olabilir.

...
...
Reply to  Mehmet TAŞCI
20 Haziran 2014 00:47

Mehmet bey bu soruyu bu sitenin kendini akıllı sanan yalaka yöneticilerine, istifa eden il yönetimine ve ramazan can a soracaksın.
kimlere peşkek çektiklerinide tabi.
Dilek hanım o EM cihazının ne olduğunu biliyormu bakalım.
mevcut otomasyonu değiştirmek ve yukarda belirttiğim kişilere kıyak geçmek için illegal yolla değiştirdiler. gelen firmadan da para yiyemediler sessiz sedasız yine değiştirdiler. kurum aylık 2 milyon zarara uğruyor. bu vatandaşlar neden haber yapmıyor bunları. yapmazlar tabi su akıyor……..

sen bilirsin
sen bilirsin
18 Haziran 2014 18:08

İl başkanları gidince fazla duramadı demek ki.
otomasyon ihalesinin gerçeklerini bildiğiniz halde milleti kandırmaya utanmıyormusunuz. Bu mu sizin gazetecilik örneğiniz.
Bunu silmeyinde halk sizinde ne olduğunuzu görsün. devamı yarın:)

Başa dön tuşu