Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşetSiyaset

‘Söylemi farklı, yaptıkları farklı’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Temsilcisi Birinci Müsteşarı Michael Miller, “Başbakan Erdoğan’ın söylemleri ile yaptıkları arasındaki farklılıkları Brüksel’e bildiriyorum”

‘TÜRKİYE’NİN BİR ÇOK ÖDEVİ VAR’

Kırıkkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu tarafından organize edilen “Türk Dış Politikası Üzerine Bir Ufuk Turu: AB ile İlişkiler ve Ortadoğu’da gelişmeler” isimli panele konuşmacı olarak katılan Avrupa Birliği (AB) Türkiye Temsilcisi Birinci Müsteşarı Michael Miller, Türkiye’nin AB üyeliği yolundaki gelinen son nokta hakkında değerlendirmelerde bulundu. Panelde konuşma yapan diğer konuşmacılara göre kısa ve net bir konuşma yapan Miller, “Türkiye’nin AB üyeliği noktasında yerine getirmesi gereken bir çok ödev var” dedi.

‘BRÜKSEL’E RAPOR EDİYORUM’

Türkiye ile AB’nin merkezi Brüksel arasında köprü görevi gören ve Türkiye’deki gelişmeleri raporlar halinde Brüksel’e sunan Miller, konuşmasında, “Başbakan Erdoğan’ın söylemleri ile yaptıkları çok farklı. Söylediklerinin tam tersine gelişmeler kaydediliyor. Ben bu farklılıkları rapor edip Brüksel’e bildiriyorum” dedi. Miller Türkiye’nin Ortadoğu’da Lübnan gibi ülkelerden daha üst düzeyde bir ülke olduğunu da ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu