Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Su Kanalında Erkek Cesedi Bulundu

Kırıkkale'de su kanalında başında yara izlerinin olduğu tespit edilen erkek cesedi bulundu. Bahçelievler Mahallesi Ardiyeciler Sitesi'ndeki su kanalında bir kişinin hareketsiz yattığını gören çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de su kanalında başında yara izlerinin olduğu tespit edilen erkek cesedi bulundu. Bahçelievler Mahallesi Ardiyeciler Sitesi’ndeki su kanalında bir kişinin hareketsiz yattığını gören çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.Yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlenen kişinin, 32 yaşındaki Gencay G. olduğu ve başında yara izlerinin bulunduğu tespit edildi.Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Gencay G’nin cenazesi, otopsi için Kırıkkale Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x