Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
AsayişSulakyurt

Sulakyurt’ta Polis Haftası Kurban Keserek Kutlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ‘Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü´nü kutladı.

Başkan İsmail Bildik, Sulakyurt İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek ‘Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü´nü kutladı.

Daha sonra Emniyet Amirliği önünde kurban kesen Başkan Bildik, kurbanın kanını polislerin alnına sürerek, kazadan ve beladan korumalarını diledi.

Başkan Bildik, başta Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut nezdinde tüm polis teşkilatının 10 Nisan Polis Haftası´nı kutladı.

Başkan Bildik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

“10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatı, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının sağlanmasında da büyük rol üstlenmektedir. Kamu düzenini koruyan kanunların uygulanmasında emniyet teşkilatımıza önemli görevler düşmektedir. Emniyet teşkilatımız, devletimizin demokratik otoritesinin meşru gücünü temsil etmektedir. Bilinmelidir ki demokrasinin yaşaması, huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vererek görevlerini yerine getirmiş, bundan dolayı da toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır. Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimize, halkımız da her zaman destek olmuş, onlara minnettar kalmışlardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm polislerimizin Polis Haftasını kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki polislerimize de çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Haber:yakup özcan

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x