Yahşihan

Sungur çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Sungur, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı olan  çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

 

Yahşihan Doğanlık Mahallesi Eryapı konutlarında planlanan destek toplantısına katılan Sungur olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarını aksatmıyor.  Yahşihan’lı vatandaşların desteğini yanında hisseden Sungur,  büyük bir coşku ve samimiyetle karşılandı. Toplantıda Yahşihan için öncelikli projeler ve hedefleri hakkında bilgi veren Sungur vatandaşların da sorunlarını dinledi.  Yahşihan’lı vatandaşların sıcak karşılamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sungur, ”Dışardaki Buz Gibi Havaya Aldırış Etmeden Toplantıya Katılarak İçimizi Isıtan Kıymetli Dostlarımıza Çok Teşekkür Ediyorum” dedi.


Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x