Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

Sungur Kırıkkale ile kucaklaşıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale halkının büyük ilgi ve desteği ile ‘Herkesin ve Her kesimim Adayı’ olarak kabul gören Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Kırıkkale Belediye Başkan adaylığı konusunda tüm kamuoyu anketlerinde açık ara önde çıkıyor. Kırıkkale halkında büyük bir karşılığı bulunan Başkan Sungur’un yarın yapılacak temayül yoklamasında da başarıyla çıkması bekleniyor.

 

İLK KEZ BİR İLÇE BAŞKANI MERKEZE TALİP

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kırıkkale halkı, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u görmek istiyor. Halkın teveccühü karşısında aday adaylığını açıklayan Başkan Sungur, her kesimin ve herkesin oyunu alabilecek tek aday olarak gösteriliyor. Kamuoyu araştırma anketlerinde rakip aday adaylarına göre açık ara sonuçlar elde eden Başkan Sungur’u Kırıkkale halkı şimdiden bağrına basmış durumda. Sıra yarın yapılacak temayül yoklamasında. Kırıkkale siyaset tarihinde ilçe Belediye Başkanlığından il belediye Başkanlığına talip olan siyasetçi olarak bir ilki gerçekleştiren Başkan Sungur, geniş siyasi vizyon ile de dikkat çekiyor. AK Parti’de ki siyasi tabanının yanı sıra kişiliği ve insanı yaklaşımları ile Kırıkkale’de yediden yetmişe herkesin ve her kesimin takdirini ve desteğini kazanmış durumda.

 

KAMUOYU YOKLAMALARINDA AÇIK ARA ÖNDE

2009 – 2018 yılları arasında Yahşihan Belediye Başkanlığı görevinde bulunan daha sonra halkın büyük bir teveccühü ile Kırıkkale Belediyesi’ne aday adayı olan Ahmet Sungur, tüm kamuoyu yoklamalarında açık ara farkla önde çıkıyor. Herkesin ve her kesimin aday adayı olan Başkan Ahmet Sungur, her ne kadar AK Parti’de siyaset yapıyor olsa da onun partiler üstü bir vizyonu bulunuyor. Kırıkkale siyasi tarihinde ilk defa bir ilçe Belediye Başkanı, Kırıkkale İl Belediye Başkanlığına talip oldu. Onu her türlü kültürden, yaşamdan, düşünceden, siyasetten insanlarla iyi diyalog içerisinde olduğunu görüyor ve biliyoruz.  Ahmet Sungur’u her ne kadar Yahşihan Belediye Başkanı olsa da her zaman Kırıkkalelilerin içerisinde olan bir siyasetçiydi. Kırıkkale’nin tüm cenaze ve düğünlerinde her zaman Ahmet Sungur’u gördük.

 

BELEDİYECİLİKTE TECRÜBELİ İSİM

‘Bugün seçim olsa hangi şahsa oy verirdiniz?’ anketlerinde Yahşihan Belediye Başkanı olmasına rağmen Kırıkkale için istenen Ahmet Sungur’un ismi önde çıkıyor. Sempatik tavırlarıyla her geçen gün daha da sevilen tecrübeli siyasetçi aynı zamanda belediyecilikte olan tecrübesini halka sunmak için gün sayıyor. Kentte yaşayan her kesim tarafından sevilen deneyimli siyasetçi ayrım gözetmeksizin herkesle kucaklaşıyor. 18 Kasım 2018 tarihinde Pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasından da başarılı bir şekilde çıkacak olan Başkan Ahmet Sungur’u, tüm Kırıkkaleliler, Kırıkkale Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
15 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
musa er
musa er
25 Kasım 2018 19:56

Mevcut başkanla devam, ilk kez ilçeden merkeze aday olan Sungur yanlış yaptı demekki, Yahşihanla devam etmeliydi. Saygılıya başarılar

Şerafettin BOZKURT
Şerafettin BOZKURT
21 Kasım 2018 17:32

Belediye Otobusunu Belediye Firinini Bide Samsun YOLU USTU Dispansere Asonsorlu ust gecidi Angara Kırıkkale arası elektrikli treni kim yapacaksa oyum ona geride ne yaparsa yapsin isterse deniz getirsin Kırıkkaleye deniz getirsin bunlaar bizim işimize yarar denizi nörek yuzme bilmedikten sonra

Haci Mirza Dayi
Haci Mirza Dayi
20 Kasım 2018 19:33

Evet kaderde ne varsa nasipte o cikar. Gezen tilki yatan aslandan iyidir. Sandiktan kim cikzcak cikti diye dusunmeyin bosa calismayin bayrak asmayin parada harcamayin hee hee

Zeki Alasya
Zeki Alasya
20 Kasım 2018 19:26

Kim secilirse secilsin Ne faydası var Kırıkkale Spora 1.ligemi çıkacak. Keşke Sadettin Saran başkan olsa Fikret Karabudak stadı şenlenir nerde

Faruk Türkyılmaz
Faruk Türkyılmaz
19 Kasım 2018 21:39

“Bir Millet neye layıksa o şekilde idare olunur.”200 bin nüfusu ve yığınla sorunu olan Kırıkkale’yi, Yahşihan’ı ranta kurban eden ve yaşanmaz hale getiren tahsili yetersiz birine mi teslim edeceğiz?Siz Yahşihanda başarı mı var sanıyorsunuz?Podyum denilen AVM rezaletine nasıl izin verildi ve alt üst geçit bu nedenle yetersiz hale geldi bir inceleyin.İmar rezaletlerini,imar tadilatlarını sağır sultan duydu.WOW yeşil sahaya 480 daireyi nasıl aldı inceleyin ve sorgulayın.Allah aşkına Saygılı ile o şahsı mukayese etmek mümkünmü dür?Görelim Mevla neyler,neylerde güzel eyler.

Fatih Mehmet
Fatih Mehmet
18 Kasım 2018 10:10

AK sevdamız vardı, sayenizde bitmek üzere; Ahmet bey merkeze aday oldu teyamulede gerek yok Nuh beyle Ramazan beyin destegini aldı, kazandiktan sonra bir oylama Yahsihanda merkez mahalle olarak Kirikkale Belediyesi bunyesine katilacak. Bu sizin dusunceniz. Biz size geregini şahsım adına sandıkta verecegiz. Genel secimlerde Ramazan Canı 1. Sıra gösteren Nuh bey sizide Baskan adayı yapıp yine bi piknik duzenler cok calistik rekor yaptik yorulduk diye. Uzaklaşıyoruz AK Sevdamızdan. Ama bu sefer sizin istediginiz gibi olmayacak insallah. Mehmet Saygılının nesi vardı hırsızlıgımı oldu arsızlıgımı oldu baskan yardimcilari boy boy basinda adamı bi kalemde sildiniz niye durusttu Adaletli Mutevazi Yalaka Degil Haksizliga karsiydi benden yana Hakkim Helali Hoş olsun Mehmet Abi yolun acik olsun. Sunuda belirteyim Sungura oy degil selam bile gondermiyorum.

yasin
yasin
Reply to  Fatih Mehmet
20 Kasım 2018 15:22

tebrikler lafügüzaf yapmışınız bir satır .

Cingöz Recai
Cingöz Recai
Reply to  yasin
24 Kasım 2018 17:04

lahırdı etmemiş adam bah Mehmet Saygılı yeniden aday bazıları morarsada lafügüzaf yapmamışlar

Alper
Alper
18 Kasım 2018 09:25

Habere Bah 7 den 70 e herkesin destegini almış durumda. Dogru Nuh efendiyle Ramazan efendinin destegini alan herkesin destegini almismi oluyo, bide okadar aday haberi yaptiniz bu isme neden bu kadar yan verdiniz anlamadik. Ahmet sungur aday ederse AK yonetim Kirikkale insanini gayleye almayip gecen secim oldugu gibi sonucunda cikip neseli neseli bide aciklama yaparlar. Mehmet saygili hepsine bin basar.

musa er
musa er
17 Kasım 2018 23:47

seçim sonucunu da yazsaydınız 😀

Tolga
Tolga
17 Kasım 2018 16:26

Biz halk olarak istemiyoruz Ahmet Sunguru çok üst düzeyde kendini gören ve halk ile iletişimi olmayan biri

Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
16 Kasım 2018 21:08

Evet her daim her dönem ve yıllarca söylediğim ve savunduğum düşüncemi yazıyorum; Belediye Başkanlarıda Kaymakamlar gibi Valiler gibi Atansın Okulunu Adabını Dersini almış şahsiyetler getirilsin. Nasıl Guneydoguda bu işi yapıyorlar halkta memnun askrrde poliste vatandasta bu boyle olmalı. Baktın vasfını yitirdi yenisini ata baktin kiyahcilik yapiyo haddini aşıyo Devletine Bayragina Vatanina hıyanetlik ediyo geregini yap. Hem bayraktir konvoydur masrafta olmaz. Yalakalikta yuzde doksan azalir, Hem iktidarla yanyana herkes ayni hizmeti alir. Kalitede artar. Insallah olur. Ozaman Emniyet mudurleri jandarma komutanlari bassavcilar hakimlerde secilsin olmaz demi ozaman belediye baskanlarida olmaz cok ince ve hassas bir gorev. Rabbim Vicdanli Imanli ve Hak Adalet Gozeten Durust Ahlakli Hazreti Ömer Efendimiz Adaletinden olanları Kırıkkalemize Baş bizede Başkan etsin. Hayinlere ici ayri dışı ayri olanlarada firsat vermesin.

Başa dön tuşu
15
0
Would love your thoughts, please comment.x