Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Sungur’dan sert mesaj: 31 Mart gecesi seni gönderirler!

Gazeteci Hacı Ömer Kıvanç ve Neslihan Veske'nin konuğu olan AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazeteci Hacı Ömer Kıvanç ve Neslihan Veske’nin konuğu olan AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

BEŞ YIL İÇERİSİNDE YAHŞİHAN’DAN KOPMADIK
Yahşihan ve Yenişehir’de yapılaşmanın kendi döneminde yapıldığını söyleyen AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur; ”10 Yıl içerisinde Yahşihan’ın çehresini değiştirdik, sıkıntıları yerinde çözümle sonuçlandırdık. Hem yatırımlar yaptık hem borcu sıfırladık hem de bütçe fazlasıyla belediyeyi bıraktık. Yahşihan’da ve Yenişehir’de şuana kadar yapılan yapılaşmalar bizim dönemimizde yapıldı. Osman Türkyılmaz seçimi kazandığında bir hafta sonra hayırlı olsun ziyaretine gittik. Orada şöyle dedim ” şehir bizim şehrimiz bizim yaptığımız hataları asla yapmayın, doğru çözümler üretin” dedik. Biz beş yıl içerisinde Yahşihan’dan kopmadık yalnız siyaseten içerisinde olmadık” dedi.

YANLIŞLIKLAR YAPMIŞ OLABİLİRİZ
Beş yıldan bu yana gelinen süreçte hatalarımızın farkına vardık diyen AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur; ”2019 seçim gecesi seçimi kaybetmemizin tek sorumlusunu kendim olduğunu söyledim. Seçim gecesi ve 1 Nisan sabahı farklı sıkıntılar oldu. Evlerine çağırılıp darp edilen, tehdit edilen hatta belediye binası gasp edilen bir noktadaydık. Beş yıldan bu yana gelinen süreçte hatalarımızın farkına vardık. Arkadaş seçiminde, meclis üyesi seçiminde, amirlerimiz konusunda belki kendi yaşantımız tarzında yanlışlıklar yapmış olabiliriz” dedi.

YAHŞİHAN’DA BÜTÜN OKULLARIN ÜZERİNDE HACİZ VAR!
Osman Türkyılmaz’ın 2019 yılında yayınlamış olduğu mal varlığı tablosunu gösteren AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur; ”2019 yılında açıkladıkları mal varlıkları ile şimdiki bugün ki yaşantılarının çok doğru olmadığını görüyorum yaptığımız bütün yolları söktüler, bugün şehri 1.5 katrilyon borcun altına soktular. Yahşihan’ın içerisinde 2500’e yakın parselin yeri değişmiş. Yahşihan Belediyesi’nin icra dairesinde bekleyen 130’dan fazla sırada bekleyen dosyası var. 5 Haziran 2023 tarihi itibariyle 600 milyonluk arsa satışı yapılmış. Yahşihan Belediyesi’nin otopark yerleri kalmamış, yeşil alan yerleri konuta çevrilmiş satılmış,  Yahşihan sınırları içerisinde bulunan bütün okulların üzerinde haciz var. Yahşihan Belediyesi’ni eski muazzam ve muntazam görüntüsüne yeniden kavuşturacağız” dedi.

HİZMET VARSA BİZ NEDEN GÖREMİYORUZ?
Bu zaman kadar harcadığımız her kuruşun hesabını hem vatandaşa hem Sayıştay’a verdik diyen AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur; ”İşsizlik sorunu, su kesintileri, ulaşım, kanalizasyon, başıboş hayvanlar. 21. Yüzyılda bu sorunların çözülmüş olması gerekliydi. Türkiye’ye örneğiz diye branda aşıyorlar hizmetsizlikle mi örnek oluyorlar. Esnafa insanlara herkese yardımcı olmaya çalıştık. Hizmet varsa biz neden göremiyoruz? proje yapmak bizim yaptığımız sokak isimlerini değiştirmekse, bizim yaptığımız parkların isimlerini değiştirerek vatandaşa sunmaksa bunlar biraz proje hırsızlığına giriyor. Bu zaman kadar harcadığımız her kuruşun hesabını hem vatandaşa hem Sayıştay’a verdik.  Yahşihan Belediyesi’nin 486 milyon tl borcunun olduğunu iddia ediliyor, eğer öyleyse neden yeşil alanlarımız, terminal binası, vatandaşa ait hali sahalar, park alanları satılmaya çalışılıyor?” dedi.

31 MART GECESİ SENİ BURADAN GÖNDERİRLER
Baskı yaparak sevginin mümkün olmadığını söyleyen AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur; ” Belediye personellerimiz ve memur kardeşlerimiz birçok defa sürgüne gönderildi. 2009-2014 yıllarında seçime gittiğimde kimseyi zorlamadım. İşçiye zülmedip aşağılarsan olmaz, baskıyla sevgi mümkün değildir, insanlar bizi sevmezse önem vermezse bizim ne değerimiz kalır? Ahmet Sungur’a selam vermeyeceksiniz diyorlar, bunlar benim dostlarım akrabalarım bazıları sürgüne gönderildi. İnsanlara mobbing uygulanmaz, bugün yaparsın ama 31 Mart gecesi seni buradan gönderirler” dedi.

 BELEDİYE’DE İŞE GELMEYİP MAAŞ ALANLARI İSİM İSİM VERİRİM
Kadro almışlar hiç gelmiyorlar isim isim verebilirim diyen AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur; ‘İşçi sayısı konusunda gerçek rakamların ne olduğunu bilmiyoruz. Kendi içlerinde bordro basarak belediyede çalışıyormuş gibi gösteriyorlar. Bir kardeşimize sabah seni kadrolu işe başlatalım demişler siz kimsiniz? sizin gücünüz varsa Yahşihan’a hizmet edin! Yahşihan’ın su sıkıntısını giderin,  Yahşihan’ın ulaşım problemini halledin. Hızlarını alamayan bu kişiler kardeşimize senin eşini belediyeye alalım içeride çalışanlara çift maaş veriyoruz demişler, eğer çift maaş verecek gücünüz varsa belediyenin borcunu ödeyin, bir metre fazla yol yapın, akmayan içme suyunu akıtın, araçlarınıza yedek parça alın. Sorunları yerinde tespit etmek istiyorsak halkın içerisinde olmaktan başka çaremiz yok, bizler siyasetçi olarak yapabileceğimiz işlere söz vereceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x