GündemManşet

Sürekli diyalog halinde olunmalı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRLÜĞÜNDE, ZİRAAT ODA BAŞKANLARI VE MUHTARLARLA TOPLANTI YAPLIDI

 

Sürekli diyalog halinde olunmalı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde İl Müdürü Sırrı Yılmaz başkanlığında, Ziraat Oda Başkanları ve muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı.

 

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde İl Müdürü Sırrı Yılmaz başkanlığında, Şube ve İlçe Müdürleri, Ziraat Oda Başkanları ve muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı. İçinde bulunduğumuz hasat dönemi başta olmak üzere milli tarım projesi, sertifikalı tohum kullanımı, 2018 yılı desteklemeleri ve başvuru dönemleri, desteklemeler konusunda dikkat edilecek hususlar, anız yangınları ile mücadele gibi birçok konunun değerlendirildiği toplantıda, Oda Başkanları ve muhtarlarla kapsamlı bilgi alışverişi yapıldı.

 

BİRLİKTE GELİŞTİRİLEBİLİR

Toplantıya başkanlık eden İl Müdürü Yılmaz konuşmasında; bakanlık, muhtar, çiftçi, esnaf, üretici ve tüketiciye kadar bir sektörün yapıtaşlarını temsil ettiğini vurgulayarak “İlimiz kırsal kalkınmasına hizmet etmek ve ilimiz tarımını geliştirmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Sürekli diyalog halinde olmamız ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamamız mutlak şarttır. İlimiz tarımını her yönü ile işbirliği içerisinde değerlendirerek, ortak akıl doğrultusunda birlikte yöneterek geliştirebiliriz” şeklinde konuştu. Şube ve İlçe Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıya çok sayıda muhtar, Oda Başkanları ve teknik personel katıldı. İlimiz tarımının gündemini her açıdan değerlendirme fırsatı sunan toplantıda, çalışmalar hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x