Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Taraftardan Hacı Bektaş-ı Veliye Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hafta sonu Niğde deplasmanın da oynanan Azatlıspor maçına gitmekte olan taraftarımız Nevşehir’de bulunan manevi değerimiz Hacı Bektaş Veli Türbesi ve müzesini ziyaret ettiler.

 

ANLAMLI ZİYARET

Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor taraftarı Grup Daltonlar deplasmanda oynanan maça giderken Nevşehir’de bulunan Hacı Bektaş Veli Türbesini ve Müzesinin ziyaret ettiler.  Türbe ve Müzede Hacı Bektaş Veli’nin kıyafetlerini, yaşadığı ortamı, eşyalarını gören taraftarımız, türbede duygulu anlar yaşadı. Şifalı su olarak anılan Aslan Ağzı’ndan su içen taraftarımız hem dua edip hem ise fotoğraf çekindiler.

 

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Temsilcimiz Taraftarı Grup Daltonlar Derneği Başkanı Eray Ünver, “Buraya gelip bu duyguyu tatmak çok güzel, burada bulunan Hacı Bektaş Veli türbe ve müzesini gezip bulunduğu ortamları, yaşam koşullarını kıyafet ve eşyalarını gördüğümüz an kendimizden geçtik ve çok duygulandık. Burası gezilip görülmesi gereken yer. Manevi değerlerimizi her zaman koruyup gezip görmeliyiz yani sahip çıkmalıyız. Biz büyük bir kitle taraftar grubuyuz nereye hangi deplasmana gidersek gidelim o şehrin manevi yerlerini gezeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber-Foto: Mehmet Akif Köksal

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu