Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Tekbıyıkoğlu, Ahılı’lı Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Ahılı Köyü’nde vatandaşlar ile buluşan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, köy meydanında bir araya geldiği vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ahılı Köyü’nde vatandaşlar ile buluşan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, köy meydanında bir araya geldiği vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

VALİ TEKBIYIKOĞLU İSTEK VE TALEPLER İÇİN TALİMATLAR VERDİ

Ahılı Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya gelen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu beraberindeki heyetle birlikte köylü vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Bu sene tarımın bereketli geçtiğini belirten köylüler geçen seneye göre yağışların daha verimli olduğunu belirttiler. Ziyarette Vali Tekbıyıkoğlu, vatandaşların ilettiği sorunların çözümü için ilgili kurumlara talimatlar verdi.

DÜĞÜNLERDE HAVAYA ATEŞ EDİLMEMELİ

Devletin ilk başta huzur ve güveni tesis etmek için var olduğunun altını çizen Vali Tekbıyıkoğlu, köy yerlerinde düğünlerde havaya ateş edilmemesi hususunda da vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. Vali Tekbıyıkoğlu’nun kendileriyle yakından ilgilenerek istek ve taleplerini dinlemesinden ötürü memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar teşekkürde bulundular. Vali Tekbıyıkoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, Ahılı Köyü Muhtarı Davut Doğan, kamu kurum yetkilileri ve ilgili personeller hazır bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x