Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TEMAD ve Emeklilerden birlik çağrısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 103’ncü şubesini açarak kısa zamanda kamuoyunda yaptığı sosyal faaliyetler ile adını duyuran Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) ziyaretlerine devam ediyor.
 
ÜLKE HEPİMİZİN
Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığını ziyaret eden TEMAD Kırıkkale şube başkanlığı Türkiye’nin son günlerde başına iyice bela olan terör olayları ve ülke ekonomisi konularında fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette TEMAD şube başkanı ve yardımcıları ülkeyi saran ve son günlerde iyice azan terör olayları hakkında “Ülke hepimizin. Bizlerin asker kökenli olması sizlerinde sivil sektörlerde çalışarak emekli olmuş olmanız bu ülkenin hassasiyetlerine farklı pencereden bakıyoruz anlamına gelmez. Bu nedenle terör konusunda beraberce tepki koymamız ve beraberce lanetlememizden doğal bir şey olamaz. Önümdeki günlerde “terörün karşısında kale gibiyiz” adında bir tepki yürüyüşü planlıyoruz. Bu faaliyetimizde sizleri de yanımızda görmek bize güç verir, onur verir” şeklinde konuştular.
 
BERABER HAREKET KARARI
Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin ise bu tür toplumsal olaylarda dün olduğu gibi bugünde sessiz kalmayacaklarını ve “hele terör gibi bir hassas konuda elbette bizler nasıl ve ne şekilde tepki verilecekse ön saflarda yer almaya hazırız. Ülkemizin bu beladan kurtulması için bizlere düşen her faaliyette varız” dedi. Ziyarete Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Erdoğan, Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale şube Başkanı Zekeriya Aytekin, Başkan Yardımcısı Raşit Aslan, Bakan yardımcısı ve Basın Halkla ilişkiler sorumlusu Fazlı Güventürk, Bakan yardımcıları Feyyaz Şeren, Erol Tekin, Hüseyin Baran ve Mehmet Akat katıldı. Her iki dernekte önümüzdeki günlerde başta terör konusunda beraber hareket etme kararı aldıklarını belirttiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu