Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Toraman 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının işgalci emperyalist güçlere karşı gösterdikleri eşsiz kahramanlık neticesinde 30 Ağustos 1922 tarihinde zaferle taçlanmıştır.

30 Ağustos; Türk Milleti için tüm anlamlarından önce zaferle özdeş olup, emperyalistlerin yurdumuz topraklarını işgal heveslerinin sona erdirildiği ve bağımsızlık temellerinin atıldığı tarihtir.

Bu zafer, tam bağımsız anlayışla birlikte laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin de yolunu açmış, Türk Ulusu gösterdiği özgürlük mücadelesi ile tüm uluslara örnek olmuştur.

Zira milletimizin omuz omuza verdiği kurtuluş mücadelesi sonrasında kurulan laik demokratik cumhuriyeti korumak ve yüceltmek kararlılığımız artarak sürmektedir.Bu duygu ve düşünceler ile Yüce Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet dilerim.
Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x