Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Torpidoda Tarihi Eser Çıktı

Kırıkkale'de polislerce durdurulan otomobilin torpidosunda kadın ve yılan figürlü heykel ile 45 bin lira ele geçirildi, iki şüpheli gözaltına alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de polislerce durdurulan otomobilin torpidosunda kadın ve yılan figürlü heykel ile 45 bin lira ele geçirildi, iki şüpheli gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na muhalefet suçunu önlemeye yönelik çalışma kapsamında, Yozgat’tan kente geldiği öğrenilen bir otomobili Kırıkkale-Ankara kara yolundaki uygulama noktasında durdurdu.Aracın torpido kısmında beze sarılmış halde, tarihi eser olduğu değerlendirilen kadın ve yılan figürlü heykel ile 45 bin lira, bagajda ise araca ait olmayan plaka bulundu.Gözaltına alınan H.S. (39) ve E.Y. (43), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyesine sevk edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x