Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Trafik Kazası 2’si Polis, 3 Kişi Yaralandı

Yahşihan ilçesinde göreve giden polis memurlarının bulunduğu hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 2'si polis memuru, 3 kişi yaralandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan ilçesinde göreve giden polis memurlarının bulunduğu hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 2’si polis memuru, 3 kişi yaralandı.

GÖREVE GİTTİKLERİ ÖĞRENİLDİ

H.A’nın kullandığı 71 ACF 254 plakalı otomobil ile polis memuru M.Ö. idaresindeki 71 AAG 583 plakalı hafif ticari araç, Yeşilvadi Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde çarpıştı.Kazada, sürücü H.A. ile polis memurları M.Ö. ve A.A. yaralandı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.Ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis memurlarının İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görevli oldukları ve bir göreve gittikleri öğrenildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x