Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSon Dakika

Trafik Yine Can Aldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TRAFİK YİNE CAN ALDI
Kırıkkale’de meydana gelen 2 trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Çorum’dan Kırıkkale istikametine giden Burak Tanık (23) idaresindeki 06 BF 4536 plakalı otomobil, Kırıkkale-Samsun karayolunun 52. Kilometresinde Türkiye Şöförler Odası Federasyonu (TŞOF) yakınlarında şarampole devrildi. Araçtaki Hüseyin Bahadır (25) ve Abdulkadir Sun (21) olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan sürücü Tanık ile Ahmet Aykar (33) kentteki hastanelere kaldırıldı.
Kırıkkale’den Çorum istikametine seyreden Cemal Çeliksoy’un kullandığı 06 KRU 30 plakalı otomobil, Kırıkkale-Samsun karayolunun 57. kilometresinde devrildi. İlk belirlemelere ve görgü tanıklarına göre aşırı sürat yapan araç kontrolü kaybederek şarampole yuvarlandı. Bu sırada aracın tekerleği çıkarak 06 DZ 6725 plakalı otomobile çarpıp hasar oluşturdu. Kazada sürücü Çeliksoy ile aynı araçtaki Tolgahan, Mahinur ve Hüsne Çeliksoy yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x