Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Türkyılmaz’a Çocuklardan Sevgi Seli

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz göreve geldiği günden beri hep halkla iç içe olan ve bu yönüyle herkesin takdirini kazanıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz göreve geldiği günden beri hep halkla iç içe olan ve bu yönüyle herkesin takdirini kazanıyor.

Gittiği her yerde çocukların sevgi seli ile karşılaşan Başkan Türkyılmaz, onlarla yakından ilgilenerek hediyeler dağıtıyor.

Türkyılmaz, Yeşilvadi Mahallesindeki TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı Ortaokulu’nun düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinliğine katıldı. Türkyılmaz, bu sırada kendisini çevreleyen çocuklarla bir süre vakit geçirdi.

Çocukların sevgisinin çok değerli olduğuna ve onlara her zaman vakit ayırmak gerektiğine dikkat çeken Başkan Türkyılmaz, “Hizmetlerimizin temelinde geleceğimiz olan çocuklarımız var. Gece gündüz demeden ilçemizin dört bir köşesine hizmet etmeye çalışıyoruz. Her gittiğimiz yerde çocuklarımızın isteklerini de göz önüne alıyoruz. Onlara daha güzel yarınlar bırakmak için gayret ediyoruz. Çocuklarımızın bu güler yüzlerinin hep daim olması için hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
HABER: YELİZ ERDEM

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu